Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør billedkunstner Inge Nielsen fortælle om sin og 3 andres udstilling på Frederikshavn bibliotek.
Vi hører om Inge Nielsens, Rita Levorsens, Inge-Lise Terps og Susanne Zimmers maleriudstilling på Frederikshavn Bibliotek. Udstillingen åbner d. 26. august kl 16 med en reception hvor interesserede er velkomne. Man har dog chancen for at se udstillingen en måned frem indtil d. 28. september. (sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio 23. august 2016)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 19. august 2016 med billedkunstner Inge Nielsen, Stenhøj ved Frederikshavn. (12:05)

Fotos:
Klik HER for billede: [pix] FB Inge Nielsen med sit maleri
Klik HER for billede: [pix] FB Drømmene og hverdagen
Klik HER for billede: [pix] FB Ung kvinde
Klik HER for billede: [pix] FB Aftenhimlen i august - set udenfor Inge Nielsens atelier.

Læs gerne:
Fire fra kunstnergruppen G18 udstiller
Gallerigangen på Frederikshavn Bibliotek har fået ny kunst på væggene. Fire kunstnere fra den tidligere kunstnergruppe G18 udstiller nu sammen igen. Det er Rita Levorsen, Susanne Zimmer, Ingelise Terp og Inge Nielsen, hver med vidt forskellige kunstneriske udtryk.
Temaet i Rita Levorsens billeder på denne udstilling kalder hun "Hjertets Intelligens". - Det er vigtigt at vi mennesker begynder at leve i et ligeværdigt samspil med andre mennesker, dyrene og naturen; i stedet for at opføre os som uintelligente parasitter, der udsuger alt og ødelægger alt for egen vinding, udtaler Rita Levorsen.
Kollegaen Susanne Zimmer har de seneste syv år hovedsageligt malet med akrylmaling. Hendes udtryk er kraftige, og det giver mulighed for at bygge billeder op med gennemslag fra lag til lag. Inspirationen finder hun på sin hjemegn i Rold Skov, måske netop derfor skifter billederne farve fra periode til periode. For beskueren er der plads til fantasi og fortolkning samtidig med en oplevelse af harmoni og balance.
Ingelise Terp er optaget af at finde linjer, strukturer og rytmer i det, hun ser, så hendes udgangspunkt er at tegne. Små ting, som måske ikke rigtig syner af noget, bliver interessante for Ingelise, når hun zoomer ind. Hun tegner regelmæssigt croquis, både som udfordring og nydelse. Ellers eksperimenterer hun med blandform og maleri.
Vendsyssels eventyr og hverdag er en skiftende og varig inspiration for Inge Nielsen, der dagligt glæder sig over, at fantasien kan flyve frit, samtidig med at hverdagen holder benene på jorden. Udstillingen med de fire kan opleves frem til, 28. september.

Hør evt. også servicemeddelelse herom i Radio Vendsyssel FM om formiddagen på lørdag-søndage om formiddagen.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.