Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør her en frederikshavner fortælle hudløst ærligt om sin historie som tidligere alkoholiker. (sendt i FLR-DIALOG d. 16. februar 2016)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 6. februar 2016 med Erik Grandt Hansen.Del 1 (32:07 efter dublet-del nu er slettet)


Klik HER for lyd:
[pix] FB Anden del af Interviewet med Erik Grandt Hansen. (54:42)Klik HER for billede: [pix] FB Foto af Erik Grandt Hansen

Alkolinjen - ny national telefonrådgivning 09-02-2016 Alle danskere kan fra den 25. januar 2016 få gratis og anonym telefonrådgivning om alkoholproblemer på Alkolinjen I Frederikshavn Kommune har vi gratis alkoholbehandling til vores borgere med alkoholproblemer, og deres koner, mænd, kærester og børn kan inddrages i behandlingen. Vi tilbyder også anonym rådgivning til borgere med alkoholproblemer og deres venner og pårørende. Herunder råd og vejledning, hurtig og grundig udredning af problemerne, dagbehandling og døgnbehandling.
Læs mere her: Alkolinjen


Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.