Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør mennesket, pædagogen og politikeren Marianne Jelved i sit es som fortæller fra sit lange liv.
Marianne lægger ud med de indtryk hun fik i sin barndom og var med til at forme hendes personlighed - ofte fortalt i anekdotisk form...
(sendt i FLR-DIALOG d. 9. februar 2016)
Hør mennesket, pædagogen og politikeren Marianne Jelved i sit es som fortæller i Retfærdigheden i Sæby d. 5. februar 2016. Marianne lægger ud med de indtryk hun fik i sin barndom og var med til at forme hendes personlighed som et selvstændigt og socialt menneske og som typisk serveres pædagogisk som anekdoter og stikord og billeder og vi hører om konkrete episoder fra hendes tid som problemknusende specialærer. Og som vi vist - altså bør huske og gerne give videre. Emnemæssigt spænder det fra skolen og over Jyske lovs indledning til hvorfor Danmark klarer sig så godt og hvordan vi nu er ved at glemme det som følge af New public management topstyring med risiko for katastrofale konsekvenser, som den seneste skolelov er eksemplet på og vil gøre lærerne til systemfunktionærer, hvilket lærerne må undgå ved at tage ansvaret for undervisningen tilbage. Kontakten med initiativrige unge som kulturminister giver dog Marianne Jelved optimismen tilbage.

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 5. februar 2016 af tidl. kulturminister mm Marianne Jelved i Retfærdigheden i sæby. (55:31)

Klik HER for billede: [pix] FB Marianne Jelved med "håndtasken"
Klik HER for billede: [pix] FB Marianne Jelved
Klik HER for billede: [pix] FB - med pegefingeren
Klik HER for billede: [pix] FB Lyttende tilhørere i "Retfærdigheden"

Klik HER for lyd:
[pix] FB HER SVARER POLITIKEREN JELVED OGSÅ PÅ SPØRGSMÅL. (43:40)


Jelved som radikal på Radikale Venstres netside.

Marianne Jelved i Wikipedia

Marianne Jelved på FacebookEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.