Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Henning Sørensen og Aldrig Mere Krig opfordrer til at flage på halv d. 5. september.
Dialog bringer her et interview med baggrund i at Aldrig Mere Krig igen i år vil opfordre folk med en flagstang om at flage på halv stang på den officielle militær- og soldaterdag d. 5. september. Flaget skal sættes på halv for at udtrykke sorg over alle militarismens ofre på begge sider af fronten, og det gælder såvel militære som civile og det ikke mindst her i 2016 efter at Danmark nu også er gået ind i en folkeretsstridig angrebskrig i Syrien. Dialog på Frederikshavn Lokalradio har i anledning af at vi nu igen nærmer os datoen for flagdagen, d. 5. september, ringet til den oprindelige idemand til en annoncekampagne for at flage på halv i sorg over ofrene for Danmarks angrebskrige, Henning Sørensen for at høre hvorfor fredselskende danskere efter hans mening fortsat bør flage på halv stang d. 5. september? OGså pacifisme som sådan bliver debatteret. (sendt i FLR-DIALOG d. 30. august 2016)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 28. august 2016 med pacifist og forfatter Henning Sørensen, Grenaa. (49:36)

Klik HER for billede: [pix] FB Henning Sørensen (foto)

Facebooksiden Flag på Halv d. 5. september i sorg over militarismens ofre hvor man også kan finde link til interviewet her med Henning Sørenssen.

Hjemmeside for Aldrig Mere Krig - Pacifisme er en livsholdning

Aldrig Mere Krigs Facebookside Aldrig Mere Krig - med link til Henning Jørgensen-interviewet

Man kan høre tidligere Dialog-interviews med pacifisten Henning Sørensen via Henning S. om sin ungdomstiden, som militærnægter i Oksbøllejren - med links til endnu 4 tidligere udsendelser.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side::
Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net