Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Fredelig Konfliktløsning - alternativer til vold og krig.
Vi hører familieterapeuten og fredsministerium.dk-formanden, Hasse Sneidermann holde oplæg, hvor han trækker paraleller fra parrelationer til konflikter i international politik og hvordan de kan løses fredeligt.
(sendt i FLR-DIALOG d. 14. juni 2016)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 12. juni 2016 af Hasse Schneidermanns oplæg på Fredsministerium.dk's fredshøjskole på St. Lærkegaard ved Allinge. som optakt til deltagelse i Folkemødet. (31:05)

Fotos:
Klik HER for billede: [pix] FB Hasse Sneidermanns illustrerer
Klik HER for billede: [pix] FB og udbygger sin model
Klik HER for billede: [pix] FB Deltagerne
Klik HER for billede: [pix] FB Magt eller afmagt

Links til informationer om Hasse Sneidermanns 3 nævnte "bibler" følger her:

Marshall B. Rosenberg: "Nonviolent communikation, a language of compassion.", Rudle Dancer Press 2000.
(På dansk har Kirsten Kristensen, Carl Plesner og og Karin Sonne-Nijhoff lavet CD'en "Ikkevoldelig kommunikation i 5. A med tilhørende hefte med en kort letlæst introduktion til Ikkevoldelig kommunikation jf også Dialogs interview med Kirsten Kristensen: Hør om ikkevoldelig kommunikation)

Majken Jul Sørensen: "På barrikaderne for Fred - inspirerende historier om ikkevold", 2012 Irene Publishing i samarbejde med "Aldrig Mere Krig" jf Hør Majkens 4 foredrag om "På Barrikadeerne for fred" - og med anmeldelser mm.

Isabel Bramsen, Jørn Boye Nielsen og Vibeke Vindeløv: "International konfliktløsning", 2016 på forlaget Samfundslitteratur.Læs Om bogen "International konfliktløsning"
Hør bogens forfattere, Isabel og Jørn Boye, om international konfliktløsning

Mød Fredsministeriets mobile events under Folkemødet:
Torsdag 16. juni 16:00 - 17:00 på Cirkuspladsen
Fredag 17. juni 10:00 - 11:30 ved Allinge Røgeri
Lørdag 18. juni 14:30 - 17:00 Nordlandspladsen
Søndag 19. juni 10:30 - 12:00 ved Brandstationen


Besøg gerne Fredsministerium.dk på hjemmesiden med samme navn fredsministerium.dk Her på forsiden kan man klikke og læse om alle Fredsministeriums aktiviteter under Folkemødet og også forinden forinden på St. Lærkegaard, Lærkegaardsvej 5 i Tejn (i bil: sving ved skiltet Rensningsanlæg, på cykel:syd for Allinge drejer man fra mod højre og tager cyklestien på den gamle jernbanetraisse)

Eller læs her nedenfor:

Fredsministerium folder til at printe: SÆT FREDEN PÅ DAGSORDENEN FOLKEMØDET PÅ BORNHOLM 2016:
Læs også her om Fredsministerium.dk-aktiviteter på Folkemødet

Samt om Anne Marie Helger og Peter Larsen indtager Folkemødet 2016 med : Anne Marie Helgers og Peter Larsens Discount Drama bemærk også at på Torsdag den 16. juni fra klokken 20 afholder Fredsministerium en FredsKomSammen på Store Lærkegaard, som ligger på Lærkegårdsvej 5 og med tilkørsel ved skiltet "Rensningsanlæg" mellem Tejn og Sandkaas.

- Og følg med i de løbende opdateringer af Fredsministerium.dks aktiviteter under Folkemådet på Fredsministeriets Facebookside Fredsministerium.dk -og med link til hjemmesiden

Fredsrelevante events på Folkemødet indsamlet af Tom Påmand - til brug for alle fredsinteresserede.
- eller via fred.dk/artikler/fm2016.htm

Hør ev. også Hasse fortælle om Fredsministerium.dks aktiviteter under folkemødetEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net