ARKIV:  11. june 2015

Optagelse MED carsten Andersen torsdag d. 11. juni 2015 på Fredshøjskolen i Fredsteltet på Folkemøde 2015 organiseret af Fredsministerium.dk.


Talsmand for kampagnen "Nej tak til nye kampfly" begrunder her udførligt sit nej i sit oplæg på debatmøde. Det drejer sig især om at Planen om nye kampfly binder Danmark til en fortsat voksende milliardinvestering, der vil fastholde Danmark som deltager i angrebskrige. Milliarderne ville være bedre anvendt til en alternativ ikke-militær sikkerhedspolitik og til opretholdelse af velfærdssamfundet. (sendt i FLR-DIALOG d. 8. juli 2015)

HØR: Optagelse MED carsten Andersen torsdag d. 11. juni 2015 på Fredshøjskolen i Fredsteltet på Folkemøde 2015 organiseret af Fredsministerium.dk. (51:05)


Fotos

gif "Nej tak til nye kampfly"-banneret pryder fredsteltet
gif Carsten Andersen fortæller kyndigt om kampfly
gif Deltagere
gif Den garvede fredsmand snakker med mange unge under uddeling
gif Jørgen Manniche uddeler sine efterspurgte fredsflag mens vinden folder kampfly-banneret

Læs gerne mere om kampfly og "Nej tak til kampfly"-kampagnen på Nej tak til nye kampfly

Og hør evt. et tidligere interview med Carsten Andersen tidligere interview med Carsten Andersen om kampfly

Hør også fredsforsker Jan Øberg analysere Danmarks sikkerhedspolitiske situation og alternativer til den nuværende afhængighed af USA/NATO


Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net
RSS