Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør en fredsforsker og konfliktlæge give en ærlig analyse af den danske sikkerhedspolitiske afhængighed bl.a. med udgangspunkt i en debat om kampfly, som i øjeblik foregår i Alternativet. Vi får også et bud på alternativer på kortere sigt med defensivt forsvar, som skal bane vejen for afspænding og en fredeligere verden på længere sigt. Indslaget med fredsforskeren er fra dialogs side tænkt som en service for de lyttere lokale eller ej, som gerne vil vide mere om mulige alternativer til den nuværende konsensus og gravlignende stilhed i valgkampen omkring køb af nye dyre krigsfly og i øvrigt om dansk sikkerheds- og udenrigspolitik her forud for at vi skal til valg d 18 maj. (sendt i FLR-DIALOG d. 2, juni 2015)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 31. maj 2015 med den danskfødte fredsforsker Jan Øberg, direktør for den Transnationale Stiftelse for Freds- og Fremtidsforskning med hjemsted i Lund i Sverige. som også giver en hårdt tiltrængt information om Burundi, der aktuelt trues af borgerkrig. (64:13)


Jan Øbergs egen hjemmeside som han henviser til er www.transnational.org Her sker der virkeligt meget og hele tiden

Her følger så de links som Jan Øberg ville sende som relevante i den danske valgkamp for at forstå og handle:

Hvordan Danmark blev en krigsførende nation

Hvordan skal vi reagere på voldelige angreb i Danmark

Terrorisme i et større billede

Russisk og dansk propaganda - statslige og statslige medier…

Syrien: Hvad kunne være gjort og hvad kan staadig gøres

Hvad skal Danmark med kampfly

Volden i København og reaktionen på den

New TFF PressInfo 281: Instead of bombing IS (Part A)

Instead of bombing IS (Part b)

The visdom of expression

Samtale om mulighederne for fred i Ukraine

Vi er alle Charlie: Er dén historie nu så enkel ?

Disse er fra min egen blog - som du gerne må gøre reklame for - og mange på dansk. Men du véd også at PressInfos ofte indholder alternativer. Mailadresse til Jan Øberg Transnational Stiftelse TFF@transnational.org
Følg også med på Jan Øbergs Facebookside Facebook: Jan Oberg Vil man følge med så god ide at at bede om at blive ven og følger. Se og hør også gerne de mange tidligere Dialog-indslag med Jan Øberg tidligere Dialog-indslag med Jan Øberg bl.a om den farlige UkrainekonfliktEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net