Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Vi skal gi en mor til moderløse børn på mors dag d. 10. maj foreslår Linda Steengaard fra SOS Børnebyernes gruppe i Frederikshavn, som søger frivillige til sin husstandsindsamling. (sendt i FLR-DIALOG d. 5. maj 2015)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 3. maj 2015 med Linda Steengaard fra SOS børnebyernes lokalgruppe i Frederikshavn om hvorfor der er brug for børnebyerne og penge til deres arbejde. (13:14)

ER man interesseret i at samle ind til SOS Børnebyerne på søndag d. 10. maj så kan man som frederikshavner henvende sig til Linda Steengaard på 28568844 eller email frederikshavn@sosbornebyerne.dk

Man kan både tilmelde sig som indsamler på søndag og søge Flere oplysninger om SOS Børnebyernes indsamling på mors dag på www.sosbornebyerne.dk og her kan man også støtte SOS børnebyernes arbejde

Og Facebooksiden SOS Børnebyerne Lokalgruppe Frederikshavn

Linda Steengaard SMSer nu, at man kan også sende en SMS til 1231 og så støtte med 50 kr.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net