y FLR-Dialog: Til minde om pacifisten Klaus Rifbjerg lyder her hans...
Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Til minde om pacifisten Klaus Rifbjerg lyder her hans stemme dels ved oplæsning af hans digte "Støvlerne" og "Flygtninge" ved afsløring af mindesten ved Gribskovlejren i 90-året for våbenhvilen efter 1. verdenskrig - og dels i Rifbjergs begrundelse for sin støtte til en annonce med opfordring fra Aldrig Mere Krig om at flage på halv d. 5. september 2009 i sorg over alle ofrene for Danmarks krige. (sendt i FLR-DIALOG d. 7. april 2015)


Klaus
Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse med militærnægteren Klaus Rifbjerg d. 11. november 2008 og d. 29. august 2011 om støtte til annonce om at flage på halv på soldaterdagen. (8:53)


Tidligere Dialog-udsendelse om Klaus Rifbjerg med dr. phil Peter Michael Lauritsen, Frederikshavn med En litterær hyldest af Rifbjerg på 80-årsdagen d. 15. december 2011.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net