Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


"Nej tak til nye kampfly" er navnet på en nystartet kampagne. Og dens talsmand forklarer her, hvorfor danskerne bør bede deres folkevalgte politikere om at skifte sikkerhedspolitisk kurs og forhindre at Folketinget stemmer ja til at købe kampfly. (sendt i FLR-DIALOG d. 10. marts 2015)

"Det er kampagnens idé, at den udvikler sig til et netværk over hele landet, hvor alverdens grupper og organisationer sammen skaber kampagnen. Ikke kun fredsgrupper, men også faglige klubber, fagforeningsafdelinger, humanitære grupper - eller at folk starter en Nej tak til nye kampfly-gruppe op i deres by. Der er materiale til fri afbenyttelse på hjemmesiden. Bl.a. en liste til at samle underskrifter, kampagnelogo og flyer"

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 9. marts 2015 med talsmanden Carsten Andersen, Århus. (20:23)


Klik HER for lyd:
[pix] FB og her især om "Nej tak til Kampfly-"kampagnens målgrupper


Hjemmeside for Nej tak til nye kampfly

Og Facebookside: Nej tak til nye kampfly

Underskriftsindsamling : Nej tak til nye kampfly www.skrivunder.net/nej_tak_til_nye_kampfly

Kampagnens logo Klik HER for billede: [pix] FB Logo af Thomas Kruse

Læs også Pressemeddelelse og invitation til organisationer og foreninger om at være med i kampagnenEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.