Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør her om situationen og behovet for hjælp til befolkningen i Den Centralafrikanske Republik samt hvad lederen af Dansk Flygtningehjælps landsindsamling d. 9. november kan fortælle om danskernes faktuelle viden omkring flygtninge i verden - samt endvidere give indsamlingspraktiske oplysninger bl.a om hvordan man kan melde sig som indsamler. (sendt i FLR-DIALOG d. 14. oktober 2014)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 9. september 2014 af beretning fra Dansk Flygtningehjælps indsatsleder i CAR, Line Brylle, om Dansk Flygtningehjælps hjælpearbejde for de mange interne flygtninge fra borgerkrigen. (19:26)
Her kommer en optagelse med fra klip fra Dansk Flygtningehjælps nordjyske opstartsmøde d. 9. september til årets kampagne for at skaffe indsamlere til husstandsindsamlingen til flygtningene i verdens brændpunkter søndag d. 9. november 2014. Først hører vi Dansk Flygtningehjælps leder i CAR, Den centralafrikanske Republik, Line Brylle online på en noget ustabil Skypeforbindelse ,hvor også de nordjyske indsamlingskoordinatorer fik mulighed for at stille Line Brylle spørgsmål om nødsituationen og hvilke slagsressourcer hun havde brug for i arbejdet for at holde liv i og bidrage til at give flygtningene en fremtid.

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 9. september 2014 af landsindsamlingskoordinator Jens Engedal fortællinger om danskeres vidensniveau og om tilrettelæggelsen af Dansk Flygtningehjælps husstandsindsamlingen d. 9. november. fra borgerkrigen samt. (21:48)

Vi hører Dansk Flygtningehjælps landsindsamlingsleder Jens Engedal fortælle om danskernes viden om flygtninge og indsamlingens praktiske tilrettelæggelse, som dog mest må have koordinatorers og måske indsamleres interesse.


Man kan tilmelde sig som indsamler d 9. november på telefon 33735111 eller på www.3-timer.dk eller evt. til den lokale koordinator i det distrikt som man bor i, hvilket for distrikt Frederikshavn Maskinhallen er mobil 30420818 eller post@arnehansen.net og for Strandby og omegn mobil 98482163 og mail henny@capslock.dk ellers kan klikkes frem på www.3-timer.dk som har døgnåbent.Her kan man også finde yderligere oplysninger om Dansk Flygtningehjælps arbejde ude i verden.

Fotos
Klik HER for billede: [pix] FB Jens Engedal med planchen: sådan hjælper DFH
Klik HER for billede: [pix] FB foto af skærmbilledet med Line Brylle i CAR, der altså på tidspunktet befinder sig i Den Centralafrikanske Republik, som DFH's landeansvarligeEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net