Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør interview med den navnkundige pacifist om sin ungdomstiden, som militærnægter i Oksbøllejren og hvad det fører med sig - resten af livet. (sendt i FLR-DIALOG d. 26. august 2014)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Oplæg af den 82-årige læserbrevsskribent, foredragsholder og forfatter Henning Sørensen. (42:12)
Henning Sørensen fortæller også om meriter senere i livet og giver derigennem en historisk guldgrube og oftest serveret med et glimt i øjet. (22:36)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Henning Sørensen svarer fyldigt på spørgsmål om tiden i militærnægterlejren i Oksbøl (22:36)
- og fortæller bl.a om at pacifistiske præsters konfirmandundervisning resulterede i mange militærnægtere.Historien om grisen og andre oplevelser som talsmand

Klik HER for lyd:
[pix] FB Om Hennings aktuelle projekter bl.a nægtermuseum, mindesten og at flage på halv 5. september. (33:54)

Klik HER for billede: [pix] FB Henning Sørensen

Hør også gerne Optagelse fra HEnnings 80-årsfadslesdag d 14. april 2012

Og desuden ikke mindst Stort Portrætinterview med Henning sørensen samt HS-selvbiografiske foredrag "fra mit livs skraldespand" og her desuden links til ældre Dialog-indslag med Henning Sørensen, samt ikke mindst mange af hans utroligt store antal læserbreve.

Og her fra det første år af et stadigt levende projekt Opfordring til danskerne om at flage på halv lørdag d. 5. september på Danmarks nye nationale flagdag til soldaternes ære, - som en protest mod den tiltagende danske militarisme og i sorg over alle dens ofre.

Afsløring af mindesten for militærnægtelse og fred i GribSkov d. 11.11 2018 kl 11 på 90-årsdagen for afslutningen på 1. VerdenskrigEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net