Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Invitation til åbent hus på 75årsdagen til især Dialogs radiolyttere og læsere af mails om flygtninge og fred. (sendt i FLR-DIALOG d. 8. juli 2014)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Arne Hansen har d. 7. juli 2014 indtalt invitation til Sønderjyllands Alle 35, Fr.havn d. 23. juli kl 10-13 eller fra kl. 14 til ved 17-18-tiden. (3:12)


Frederikshavn d. 7. juli 2014. Invitation til åbent hus på 75-årsdagen til især Dialogs radiolyttere og læsere af mails om flygtninge og fred. Det vil glæde mig, hvis du har mulighed for at kigge forbi onsdag d. 23. juli på min bopæl Sønderjyllands Alle 35, 9900 Frederikshavn til et lille åbent hus med en tagselv håndmad i tidsrummet kl. 10-13 og fra kl. 14 til ved 17-18-tiden.

Om nogen skulle påtænke en lille gave, så vil det være væsentligt for mig, at det bliver i form af penge til forskønnelse af mit radioprogram Dialogs hjemmeside www.arnehansen.net/dialog/ som kombineret med en forbedret funktion kan være til gavn og glæde for alle fremtidige lyttere (og fremmende for produktiviteten)

Velvidende at mange modtagere af denne mail bor i så stor afstand fra Frederikshavn, at man ikke lige lægger vejen forbi d. 23. juli, så er I jo som brugere stadig velkomne til at bidrage efter formåen til Dialogs tiltrængte forskønnelse på min konto 9006 1300122856 og skrive Dialog og navn - og lige maile eller ringe herom på mobil 30420818. Og hvis det er det mest praktiske, så er det jo også en mulighed lokale kan bruge.

Jeg beklager invitationens sene udsending, som især skyldes, at jeg siden et nedbrud på min redigeringscomputer først i juni, som sand IT-amatør har måttet bøvle en masse tid væk med at få geninstalleringer af alskens programmer på min ny arbejdscomputer op at køre og til at spille sammen med servercomputeren.

Den 23. juli vil fredsforskeren Majken Jul Sørensens bog "På barrikaderne for fred - inspirerende historier om ikkevold" ligge fremme til salg til evt. interesserede gæster.

Da jeg ved computernedbruddet mistede mange mailadresser, så vil det være fint også at give invitationen videre til andre.

I øvrigt så foregår Dansk Flygtningehjælps indsamling til verdens flygtninge i år d. 9. november.

Med venlig hilsen fra Arne Hansen (på Facebook: Arne Nielsen Hansen)
post@arnehansen.netog mobil 30420818, som gerne åbnes.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net