Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Før folkeafstemningen om en EU-Patentdomstolen d. 25. maj 2014? Hvad mener miljøorganisationen NOAH - ikke mindst om patent på planter. (sendt i FLR-DIALOG d. 20. maj 2014)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 19. maj 2014 med Thomas Jazawi, miljøorganistionen NOAH. (26:57)


NOAH's skepsis er at lovgrundlaget som Patentdomstolen skal dømme efter er for uldent og det har man i EU ikke fået bragt i orden. EU fortsætter bare med samme lovgrundlag for den nye patentdomstol, selvom det allerede nu har gjort det muligt for de store virksomheders lobbyister og advokater at få patenter på planter akcepteret , selvom det formelt står i loven, at det kan man ikke. NOAH frygter at den nye domstol i en sådan ulden situation vil være alt for sårbar overfor pression fra dygtige firmaadvokater, hvorfor vi ikke bør afskrive suveræniuteten i denne usikre situation. (Min tilføjelse:)NOAHS mand Thomas Jazawi har mailadr: thomasja7@gmail.com og NOAH-kontor tlf 35361212 nok fra kl 10.

Mere om miljøorganisationen NOAH NOAH.dkEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net