Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Europaparlamentsvalget d 25. maj 2014: "Europa? Den udeblevne systemkritik" - til belysning af den problematik vi alle bliver stillet overfor at skulle tage stilling til ved valget søndag d. 25.maj. (sendt i FLR-DIALOG d. 29. april 2014)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 28. april 2014 med Jesper Jespersen, professor i samfundsøkonomi på Roskilde Universitet. (49:00)

Klik HER for billede: [pix] FB Foto af Jesper Jespersen

Som nævnt så udkommer Bruno Ambrosos og Jesper Jespersens bog onsdag d. 7. maj på forlaget Politisk Revy, 112 sider til prisen er 98 kr. og
interesserede kan finde oplysninger om bestilling - også forud - af pamfletten "Europa? Den udeblevne systemkritik" på forlaget Politisk Revy - om bl.a den fejlkonstruerede Euro's virkninger

- og som Jesper Jespersen uddyber i sin nye pamflet "Europa? Den udeblevne systemkritik" som sælges for 99 kr iflg.Politisk Revys Forlag. Preben Wilhjelm skrev om teksten: "Vil man have svar på nogle spørgsmål, journalister aldrig stiller, kan man bare læse Bruno Amoroso og Jesper Jespersens pamflet."

Det er også muligt at høre et tidligere interview med Jesper Jespersen fra november 2011: Hvad er Euro-krisens fakta, årsager og løsninger?

Flere informationer om JEsper Jespersen HER


Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net