Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fredSIDSTE NYT: På Rådhuspladsen i Frederikshavn vil Erik Sørensen kl 16,30 i dag torsdag d. 12. april på Frederikshavns vegne byde Tour de Future velkommen til Frederikshavn
og ønske medvind til Rio-Topmødet om verdens fremtid. Erik Sørensen er 2. viceborgmester og formand for den socialdemokratiske byrådsgruppe og for handelsstandsforeningen "Frederik" - og læs på Nordjyskes hjemmeside nu lige linket HER hvor Hans Christensen har indsat Tour de Futures cykelrute gennem Frederikshavn by, så man evt kan støde til og køre med til Rådhuspladsen. Videresend gerne straks linket til venner og kammerater, - Også via facebook eller brug fra Tour de Future (og klik på nu) (eller Arne Nielsen Hansen). Og tag gerne et evt. musikinstrumant med på på Rådhuspladsen kl 16,30 ca.- tak. Og selvfølgelig er alle velkomne til at cykle med fra starten fra Knivholt kl 16.

Fredag d. 13. april Kl. 11.00:Karavanen cykler mod Dronninglund, passerer igennem Sæby omkring kl 12 og Stidsholt Sportsefterskole kl 12,30.
God vind.

Lyd- og billedoptagelser fra Tour de Futures besøg i Frederikshavn vil snarest være tilgængelig på www.arnehansen.net/dialog og her er der også links til tidspunkt og frekvenser for FLR-Dialogs radioudsendelser om Tour de Future påtirsdag kl 18 og hvortil der bliver lagt indhold og tidspunkterr på natten til tirsdagen.


Hør den altfavnende forkvinde for Mellemfolkeligt SAmvirke/ActionAid fortælle om hvor vigtigt det er for verdens fremtid at vi alle inklusive vendelboerne er med til at mobilisere bred støtte til at Danmark som EU-formandsland kan tale med vægt overfor verdens statsledere i Juni på verdenstopmødet i Rio som opfølgning på det første epokegørende Rio-møde, hvor verdns ledere udstak mål for en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle i løbet af de næste 20 år. ( Sendes i FLR-Dialog d. 10. april 2012)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 8. april 2012 med MS-forkvinde Trine Pertou Mach. (10:30)


Klik HER for billede: [pix] FB sTART i Skagen på Tour de Future

AH


Man finder dagsprogrammerne for opstarten i Skagen d. 11. april Skagen, Hjørring d. 11-12. april og Frederikshavn d. 12-13. april, - samt mulighed for at melde sig til at deltage i Tour de Future (uden overnatningsbehov kan man dog også bare møde op og deltage spontant) på den tilhørende hjemmeside www.tourdefuture.dk Her og her kan man også tilmelde sig til at modtage nyhedsmail om Tour de Future.

Det anbefales også at følge med på Tour de Futures facebookside: www.facebook.com/tourdefuture

SIDSTE NYT FRA FREDERIKSHAVN: Der skal her på falderebet fra Dialog-redaktionen lyde en kraftig opfordring til de friske frederikshavnere som er stolte af vores Energibyprojekt og af at være frederikshavnere om nu at vise hvad vi frederikshavnere står for af grønhed og globalo solidarietet ved på torsdag ved 15-tiden at pumpe cyklen og race ud ad Hjørringvej og dreje ind til Knivholt og give Tour de Force-cyklisterne en glad velkomst sammen med Hanne Enevoldsen og Jørn Holm-Pedersen, som er parat til en Pit Stop med saftevand og kage. Kl. 16 kører cyklekaravanen så til Rådhuspladsen, hvor frederikshavndere kan møde dem henved kl 16,30.

Rådhuspladsen vil man kunne nyde ung musik arrrangeret af Tour de Future-truppen, som også har allieret sig med Frederikshavns cyklehandlere som vil servicere og fremvise smarte cykler.
Der vil imidlertid på Rådhuspladsen være god plads til friske frederikshavnere som spontant kunne have lyst til i sagens tjeneste - eller blot af skinbarlig lyst - at optræde med hvad man har at byde på for at vise Tour de Future-deltagerne og de fremmødte frederikshavnere nogle positive frederikshavnske overraskelser? Det gælder alle frederikshavnere lige fra skoleelever over foreningsliv og til byrådspolitikerne!

Vi ses forhåbentligtpå torsdag kl 15,30-16 på Knivholt og kl 16,30 på Rådhuspladsen i Frederikshavn - (Dialogredaktionen ved ah).

Specielt skal her nævnes at man stadig kan kontakte Tour de Futures Vendsyssel-ansvarlige organisator Morten Felding fra Mellemfolkeligt Samvirke/ActionAid pr mobilnr 22722213 og emailadressen: mfe@ms.dk Og det gælder jo ikke mindst for frederikshavnere med ideer til Tour de Future-events og lyst til at være med til at føre dem ud i livet? - for her er der mindst trængsel i programmet.

Hør også gerne det tidligere sendte interview særligt om cykelturen for os vendelboer her i lysets land på toppen af Danmark på http://www.arnehansen.net/dialog/fred/120402MortenF-Vends-TourFuture64.htm/

Her finder man også links til lyd og billeder fra den store klimamarch i 2009 for en bæredygtig og solidarisk verden.