Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør om unge afghandanskeres protest- og sørgehøjtidelighed til ære for de 16 afghanere mest kvinder og børn som en amerikansk soldat massakrerede i Afghanistan. ( Sendes i FLR-Dialog d. 20. marts 2012)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 19. marts 2012 med Rosa Faizzad initiativtager til de protest- og mindehøjtideligheden i Århus d. 18.marts 2012. (15:32)

Klik HER for billede: [pix] FB Demo for afghanske civile ofre for amerikansk soldats meningsløse massakreringmassakrering
Klik HER for billede: [pix] FB Og mindehøjtidelighed under paraplyerne
Klik HER for billede: [pix] FB Og med et par af plakaterneLink til AYAD - Afghan Youth Association in Denmark: www.ayad.dk

Link til FUNK - Forening for Unge Nydanske Kvinder: www.funkonline.org

Link til billeder som nok kun facebookbrugere får adgang til: HER

Her

Digt af en ung afghansk pige: HER

Tilsvarende i København på Tirsdag d. 27. marts kl. 15:00 afholdes der en stille protest mod de 16 dræbte civile i Kandahar provinsen. Hændelse forekom i en landsby, hvor en amerikansk soldat skød 16 civile afghanere, heriblandt 9 børn og 3 kvinder. Vi anser denne grusomme handling for utilgivelig... Man kan læse mere på HER og bedst mht opdatering på Facebooksiden "Protest demonstration mod drab af civile afghanere" "Protest demonstration mod drab af civile afghanere" som desværre kun giver adgang for facebookbrugere.