Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Ulla Sandbæk beder om at give et klik: "Jeg deltager i PFA - Brug livet Fondens uddeling af støtte til hjertesager. Min hjertesag er at uddanne palæstinensiske kvinder til at undervise i et program som er fantastisk effektivt til at få stress, angst og depression til at forsvinde. Du kan stemme på min hjertesag via at klikke på dette link http://on.fb.me/r3rj23 , hvor PFAs forside kommer frem. Så trykker man på "Like-hånden", hvorefter man kommer ind på min (Ullas Sandbæks) projektside, " Hjælp til selvhjælp til Palæstina" hvor man så skal stemme."
- OG husk at det er INDEN d. 25. SEPTEMBER du skal stemme på Ullas projekt for traumatiserede palæstinensiske kvinder".
( Sendes i FLR-Dialog d. 6. september 2011)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 5. september med initiativtageren Ulla Sandbæk, som mange sikkert husker fra tiden som europaparlamentariker. (9:32)


Hvis du hører dette via radio, så skal du selv gå ind på Dialogs hjemmeside, altså www.arnehansen.net/dialog og søge på "Hjælp til selvhjælp til Palæstina", og så her igen klikke på linket "Hjælp til selvhjælp til Palæstina".

Hvis man er på internettet men ikke på Facebook, så kan man google "PFA Brug Livet Fonden". Og så kommer man ind på siden hvor man kan søge penge symboliseret af en lidt hærget mand. Her klikker man på "stem på en sag", og går så ind under "projekter", hvor man så kan bladre sig frem til Ulla Sandbæks projekt, der hedder " Hjælp til selvhjælp til Palæstina" , som man så glad klikker på.

Læs gerne tekst, test- og billeddokumentation på Kvindeprojekt forår 2010

- og på AOL in Palestine