Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


DEN STORE DEMO FOR KLIMAET D 12 DEC: om den store brede folkelige og fredelige demonstration for at redde jordens klima, som d. 12. december kl 13 udgår fra Christiansborg Slotsplads og vandrer ud til Bella Centret på Amager for at vise, at verdens befolkninger bakker op om, at verdens regeringsledere på den officielle klimakonference skal påtage sig det fælles ansvar for at lave juridisk bindende aftaler , der kan stoppe den skæbnesvangre menneskeskabte opvarmning af kloden..(FLR-Dialog d. 24. november 2009)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 23. november 2009 med Knud Vilby, forfatter, udviklingsekspert, formand for Socialpolitisk Forening og nu talsmand for 12. december initiativet. (21:54)


Interesserede kan løse og høre mere om demoen d. 12. december på http://12dec09.dk/ Og hvortil der også vil blive fællestransporttilbud fra bl.a Aalborg.

- og informationer om Det alternative klimatopmøde i DGI-byen http://www.klimaforum09.org/ - samt fra d. 1.dec. også et interview med John Holtn Andersen om Klimaforum09 HER