Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hvorfor bør whistlebloweren Frank Grevil, som nu er ved at afsone sin straf for at afsløre Foghs løgne om at Irak havde masseødelægelsesvåben, i stedet hædres i Guiness Rekordbog..( FLR-Dialog d. 29. juli 2008)Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 23. juli 2008 med fredsaktivist og gøgler Karsten Mathiesen. (35:15)Baggrunden for nterviewet er er denne email fra Karsten Mathiesen:

Kære ven!
Som du nok ved sidder Frank Grevil nu i Horserød for at fortælle os andre, at det var en overdrevn løgn. når Fogh sagde, at vi skulle med i angrebskrigen mod Irak, fordi Saddam besad frygtelige masseødelæggelsesvåben. Jeg har startet en støttekomite for Frank med hjemmesiden www.grevilsupport.dk Jeg mener det rettelig burde være Fogh, Stig Møller og Mærsk Mc Kinney Møller, der burde sættes i spjældet - som krigsforbrydere. Jeg vil bede dig gøre noget: (Du kan i det mindste gå i gang med punkt 1 straks)

1. Gå ind på støtte-siden og skriv en hilsen til Frank i gæstebogen. Et digt, hvadsomhelst. Jeg printer dem ud, og sender udskrifter til Frank jævnligt. Når han kommer ud får han en hel bog med hilsner! Du behøver ikke skrive din e-mail adresse og du kan evnt bruge et andet navn end dit eget, hvis du synes...

2. Send et brev med en fil til Frank Grevil postboks 532 3000 Helsingør Vi prøver at få optaget i Guinnes Book of Records, at Frank er den i fange i verden, der under sin afsoning har modtaget flest file. Jeg har selv købt et bundt nedstrygerklinger, som jeg har gnavet over med en vinkelsliber, så sender jeg en halv nedstrygerklinge om dagen.

3.Køb evnt en t-shirt med støttemotiv

4. Det er muligt at printe støtteplakaten ud fra hjemmesiden. Hvis du har mulighed for det, så få nogen venner i udlandet til at printe plakaten op og få den fotograferet et markant sted. Og få evnt nogen i udlandet til at posere med støtte t-shirten. Send fotos til mig på cirkus@bella-donna.dk

5. Vær opmærksom på hvilke aktiviteter, der bliver annonceret på hjemmesiden når Franks løsladelse nærmer sig. (Måske omkring 11. sept...)

6. Send denne mail videre.

7. Skriv læserbreve (tilføjelse under interviewet)

Kærlig hilsen
Karsten

Karsten Mathiasen www.tilgivelse.dk

Man kan også høre et interview med Frank Grevil få dage før han måtte gå i fængsel for sine meningers mod HER