Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Mellemfolkeligt Samvirkes lokale MS-gruppe indsamlede d. 10. dec. 6.219 kr i Frederikshavn by.( FLR-Dialog d. 12. december 2006)Klik HER for lyd:
[pix] FB Indtalt d. 12. dec. 2006 af Arne Hansen. (2:45)


Efter at Frederikshavn Lokalradios Dialogprograms lyttere nu i 2 uger i træk har været tilbudt gedigen information om Mellemfolkeligt Samvirkes indsamling "Giv verdens fattigste en julegave", så kan Ulla Hariet fortælle, at der søndag d. 10. december var 8 indsamlere ude i ca. 3 timer og de samlede i alt 6.219,25 kr. ind. Det lyder måske ikke af så meget målt i hvad de julegaver har kostet som kommer til at ligge under hvert eneste juletræ i Frederikshavn. Men i Afrika kan beløbet sikre 62 forældreløse børns skolegang i et helt år. Og det er måske nok så værdifuldt.

På den måde er MS-gruppen i Frederikshavn meget glade for indsamlingsresultatet og vil her gerne takke de flittige indsamlere hvoraf nogle også samlede ind for kun en måned siden. Og MS-gruppen takker også de mange glade givere på de ruter som de 8 indsamlere kunne nå. Blot beklager vi overfor de 90% af frederikshavneren som måtte vente forgævedes på en indsamler.

I stedet vil vi opfordre disse til i stedet at hjælpe verdens fattigste med en julegave på 50 kr. ved at SMS MS50 til 1919. Man kan også gå ind på Mellemfolkeligt Samvirkes hjemmeside www.ms.dk og vælg der imellem de forskellige støttemuligheder, fortæller Ulla Harriet fra den lille MS-gruppe i Ny Frederikshavn.

Hvis man er interesseret i MS-gruppens arbejde for at give verdens fattige indflydelse, så er man velkommen til at henvende sig til Ulla Hariet på tlf 24253812 eller pr email ulla_hariet@hotmail.com

Man kan læse mere om MS-gruppens arbejde på www.arnehansen.net/061207llainordjyskeomindsamling.htm >BR>
I øvrigt så har Mellemfolkeligt Samvirkes landsindsamling givet 2,6 millioner kr. i alt og heraf blev de 80.000 indsamlet rundt omkring i Nordjylland. Frederikshavnerne ligger under landsgennemsnittet men over gennemsnittet for nordjyder