Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Konflikter i Flammer: Center for Konfliktløsning tilbyder gratis at lede møder mellem folk der er uenige. Men som ønsker at diskutere det der sker og forstå hinanden bedre.(26. februar 2006)

KONFLIKTLØSNINGSMØDER EFTER MUHAMMEDTEGNINGERNE?
Interview med den erfarne konfliktmediator Else Hammerich fra Center for Konfliktløsning inspireret af følgende annonce i Bl.a. Jyllandsposten:

"KONFLIKTER I FLAMMER
Nu er der brug for at vi taler ordentligt til og med hinanden på tværs af politiske , religiøse og etniske forskelle. Vi tilbyder gratis at lede møder mellem folk der er uenige.
Men som ønsker at diskutere det der sker og forstå hinanden bedre.
Dialog - forhandling - mægling
Center for Konfliktløsning Tlf 35200550 www.konfliktloesning.dk "

"Efter grundige overvejelser har vi fundet, at netop det, annoncen lægger op til, nu er vores fornemste opgave: at støtte alle de ukendte og helt almindelige danskere til at tage aktiv del i at løse den krise, vi alle befinder os i lige nu, frem for at låse sig fast i et "dem" og "os". CfK kan f.eks. hjælpe med at tilrettelægge og lede møder på arbejdspladser, på uddannelsessteder og i boligforeninger, hvor stemningen måske er aggressiv, eller der hersker larmende tavshed pga. Muhammed-krisen.
Vi glæder os til at være mødeledere, facilitatorer eller mæglere for de arbejdspladser, uddannelsessteder, medborgerhuse, institutioner og foreninger, som vil gøre brug af tilbuddet."

Center for konfliktløsnnings tilbud om konfliktløsning efter Muhammedtegningerne er gratis pånær evt transportomkostninger. men Centret har mediatorer over hele landet.

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 21. februar 2006 med konfliktmediator Else Hammerich, Center for Konfliktløsning, Nørrebrogade 32 3. sal, 2200 København N (34:39)

Interesserede er velkomne til at kontakte Center for Konfliktløsning på tlf 3580 0050 (inden kl 16)
- eller pr e-mail center@konfliktloesning.dk
Man finder flere oplysninger om det tilbud Else Hammerich fortæller om på Center for Konfliktløsnings hjemmeside www.konfliktloesning.dk