Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Muslimer vil forebygge terrorangreb i Danmark gennem samarbejde med Politiets Efterretningstjeneste, PET.(19. juli 2005)

Århusianeren Souhail Ibrahim, IDFAD, vil gerne vise at de herboende muslimer er en del af det danske samfund og gerne vil samarbejde for at forhindre terroraktioner i Danmark.

Gennem oplysning i alle indvandrermedier i Danmark vil vi fortælle hvor man kan ringe hen med oplysninger. Vi vil sende et signal til terrorister at muslimer og andre danskere står i en fælles front , som er parat til at anmelde noget mistænkeligt til politiet hvilket sikkert kan forhindre eller forsinke terroraktioner.

Nogle imamer og fundamentalistgrupper er imod fordi deres interesse kan være, at isolere muslimerne fra det danske samfund. Flertallet af moderate muslimer er imod de negative imamer.

Kritikken imod vores initiativ går på at det vil sætte mere fokus på muslimer som mulige terrorister. Men det er nødvendigt at gøre det nemmere for etniske minoriteter at komme af med deres oplysninger, da de er handicappet i forhold til andre danskere med hensyn til viden om og kendskab til myndighederne. Oplysninger har aldrig skadet.

Fundamentalisternes hjernevask går ud på at fortælle muslimerne at de i alle sammenhænge er ofre for vestlig kultur og politik.

Vi gør også det her i egeninteresse da vi som muslimer har ligeså stor risiko for at blive ramt ved evt. terrorattentater.

Imamer behøver ikke at være stikkere. Alle har jo i for vejen pligt til at anmelde noget mistænkeligt og som kan skade samfundet. Muslimer må kræve samme rettigheder og pligter som andre i danske samfund.

Souhail har kontaktet PET og håber på møde om samarbejde om hvordan vi i fællesskab bedst muligt kan beskytte danskere. Der kommer snart en hjemmeside med adressen www.anti-terror.dk , hvor man kan finde oplysninger om hvor man kan henvende sig.

Det er mest unge uden konflikt med myndigheder som er blevet frustreret af diskrimination og diskriminerende love, som er nemme ofre for terrorgruppers hjernevask. Stramninger i Danmark har forværret situationen for etniske unge i Danmark. Men det er vigtigt vi kæmper for at klare os og være med til at skabe en bedre situation.

Vi kan ikke bekæmpe fundamentalisme med lovgivning. Vi kan kun bekæmpe fundamentalisternes ideologi med vores ideologi. Men her er det et problem at regeringen har taget støtte fra etniske foreninger.

Information er en forudsætning for integration. Og indvandrerradioer er vigtige oplysningskilder for at forhindre hjernevask af unge frustrerede muslimer. Vores informerer om samfundet og dets lovregler i Danmark og især hvor der er andre regler end i hjemlandet som f.eks. mht. omskæring samt om de aktuelle problemer der er , som f.eks. Aids, fortæller Souhail Ibrahim, der også er leder af indvandrerradioen i Århus, der også sender på mange forskellige modersmål..

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 18. juli 2005 med initiativtageren Souhail Ibrahim, IDFAD i Århus. (24:02)


Yderligere oplysninger kan fåes hos Sohail Ibrahim på tlf 30 91 17 43 eller via emailadressen souhail_ibrahim@hotmail.com , som også fortæller at der snarest oprettes en hjemmeside med adressen www.anti-terror.dk.
IDFAD har også afdelinger i Aalborg og Odense udover Århus og er med i international antidiskrimineringsorganisation.