Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Medieaktivister giver kursus (14. november 2004)

Interview med John Goodwin, Tom Clark og Coilín ÓhAiseadhaSocialt Forum d. 2. november 2004 om effektiv brug af massemedier til at få sandheden frem.

De 3 har været meget aktive med at fremskaffe autentiske kilder såvel skriftlige som personlige som f.eks FNs tidligere chef for det humanitære projekt Hans Von Sponnech og våbeninspektør Scott Ritter.Disse deltog i konferencer i Danmark som gav genlyd i de toneangivende medier. Det var især Information og Ekstrabladet som fra starten var med til at bringe til Coilín ÓhAiseadhas informationer frem til danskerne.

Derfor skal de 3 have hovedæren for at også danskerne blev klar over at regeringens begrundelser for krigen ikke holdt vand.

Man kan få adresserne via Arne Hansen her

På Socialt Forum d. 2. oktober 2004 var John Goodwin, Tom Clark, Coilín ÓhAiseadha oplægsholdere i workshoppen: "Brug Medierne Effektivt" med følgende forhåndsomtale:

"Er du træt af at stå i regnvejret med dit banner foran Christiansborg? Vil du gerne gøre en forskel men ikke ved hvordan? Så kom og deltag som lærling på et "værksted", hvor tre erfarne og succesrige aktivister giver deres forslag til, hvordan du kan fremme din sag i massemedierne.
OBS. Dette er et praktisk workshop som er egnet for aktivister som vil arbejde for at få dækning for deres sag i massemedierne. Deltagerne skal være parate til at lave nogle enkle øvelser. Deltagerne må meget gerne komme med konkrete sager som de gerne vil arbejde med.
Arr. Grundlovskomitéen af 2003 vedr. Irak Krigen"

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview med medieaktivister (69:17)