Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Om gymnasieelevernes Operation Dagsværk i Frederikshavn.(24. oktober 2004)

Her fortæller 3 elever fra Dagsværksgruppen på Frederikshavn gymnasium og HF-kursus om deres arbejde for at skaffe mange af deres kammerater til at gøre en indsats som dagsværkere hvor skoleelever i det rige Danmark med gratis uddannelsestilbud giver en dags arbejde, dagsværk, for at tjene penge til at hjælpe fattige unge i udviklingslande til at få en uddannelse som hjælp til at de unge der kan skabe sig et bedre liv og bedre levevilkår i deres samfund.

Som omtalt i sidste uges dagsværksinterview så vil de prøve at finde købere til et dagsværk. OG hertil er alle frederikshavnere med et job de gerne vil have udført allerede nu meget velkomne til at ringe til Amalie Zaar på tlf. 29825692 eller 98435330. Eller emaile til Anne N. Simonsen levofobikeren@hotmail.com og angive navn, telefonnummer, adresse og antal dagsværkere man ønsker eller ringe til Frederikshavn Gymnasium på tlf 98424433, hvor man sikkert gerne vil give beskeden videre. Eller man kan hyre en dagsværker online her

Mere information på www.od.dk

Men udover at sælge dagsværkere så vil den frederikshavnske dagsværksgruppe også på dagsværksdagen d. 3. november lave et loppemarked på Callstorvet. Det sker kl. 12-17 på Kallstorvet. Indtil da modtager vi med glæde tøj, bøger og andre "lopper" på adressen Fridtjof Nansens Vej 11. Vi kan også kontaktes på tlf. 20 63 31 33.

Og endelig om aftenen d. 3. nov. holder man også en fed natværksfest primært for alle dagsværkerne på de vendsysselske gymnasier.

Og Mette Sofie Jensen fortæller at dagsværksgruppen mål også er at rehabilitere Frederikshavn Gymnasium i de danske gymnasium elevers øjne gennem at opnå et indsamlingsresultat der bringer Frederikshavn væk fra sin sædvanlige plads der skraber bunden.

Hør også sidste uges interview med Signe Grejsen Nissen fra det centrale Operation Dagsværk-sekretariat her.

0g der er mere information på www.od.dk

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview med Mette Sofie Jensen, Amailie Zahr og Anne Simonsen fra Dagsværksgruppen på Fr.havn gymnasium.(26:17)