Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Borgerkrigen i Sri Lanka: Om krigen, dens baggrund og udsigterne for at den nuværende våbenhvile kan kan udvikles til en varig fred mellem det singalesiske flertal og den tamilske minoritet..( FLR-Dialog d. 14. september 2003)

Interview med Brintha Jeyaratnaganthan, der flygtede fra borgerkrigen i Sri Lanka i 1986 som 3-årig sammen med sin familie efter at deres hjem, et turisthotel på stranden ved Trincomali, var blevet sprængt i luften af regeringshæren.

Morfaderen SP Jeyaratnarajah fortæller her sit barnebarn fra Frederikshavn om krigen, dens baggrund og udsigterne for fred mm.

Det er den anden af 5 udsendelser fra besøg i Sri Lanka i august 2003 mens der er våbenhvile, der tillader en rejse fra Trincomali på tværs af våbenstilstanddslinjerne og til Jaffna-halvøen.

NB d. 12.10.08: De øvrige originale udsendelser fra Sri Lanka bliver snarest lagt på igen efter et server-nedbrud i november 2004.

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 19. august 2003 med SP Jeyaratnarajah, Trincomali, Sri Lanka, oversat til dansk af barnebarnet Brintha Jeyaratnaganthan, Frederikshavn. (50:15)