Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Lene Junker, ”Samling af antiracister og flygtningevenner i Danmark” om opstartsmødemøde 5/5
Dialog på Frederikshavn Lokalradio bringer her oplysning om netværket bag Facebooksiden ”Samling af antiracister og flygtningevenner i Danmark” som her inviterer til mødes i Odense d. 5. maj for at organisere et landsdækkende netværk der som paraply skal koordinere mulige lokale initiativer på de 3 områder bekæmpelse af diskrimination og fattiggørelse af flygtninge og indvandrere med opholdstilladelse, forbedring af fængselslignende forhold for afviste asylsøgere som er i klemme, hvilket især går ud over børnene, og endelig, hvad der faktisk er nyt i Danmark, også at sætte fokus på flygtninge globalt og årsagerne hertil, hvortil vi nok selv bidrager. Netværkets koordinator Lene Junker fortæller og Dialog stiller uddybende spørgsmål bl.a. til baggrunden for at man nu igen finder det nødvendigt at forsøge at trække begrebet racisme ind i mainstream-debatten. Interviewet med Lene Junker foregik d. 19. april 2018.


Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview med Lene Junkere om opstartsmødet på ”Samling af antiracister og flygtningevenner i Danmark”


Klik HER for billede: [pix] FB Lene Junker medinitiativtager til opstartsmødet 5. maj på ”Samling af antiracister og flygtningevenner i Danmark”

Klik HER for billede: [pix] FB Facebookcoverbillede for ”Samling af antiracister og flygtningevenner i Danmark”


Fcebooksiden Samling af antiracistister og flygtningevenner i Danmark hvor programmet ligger og hvor interesserede kan melde deres deltagelse.

Man kan kontakte Lene Junker på info@racismefribyodense.dk
- eller pr telefon 23230722