Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Palmesøndagsvandring for MEDMENNESKELIGHED d. 9. april kl 13 fra Shellhuset til Rådhuspladsen.
Hør Dialog-interview med Arendse Jacobi, initiativtager til vandring for medmenneskelighed på palmesøndag d. 9. april kl 13. fra Shellhuset, Farimagsgade 23, og til Rådhuspladsen. På Rådhuspladsen vil der være taler af Leif Bork Hansen, Bent Melchior og den tidligere flygtning Mozhdeh Ghasemiyani, som nu som klinisk psykolog arbejder med traumatiserede flygtninge som ansat hos Læger uden Grænser. Og der er musik ved guitaristerne Nour Amora og Simon Ask som vil understrege temaet medmenneskelighed. (sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio 4. april 2017)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interviewet d. 3. april 2017 med juristen Arendse Jacobi, som har taget initiativ til demoen for medmenneskelighed. (15:01)

Klik HER for billede: [pix] FB Arendse Jacobi

Læs gerne Pressemeddelelse om palmesøndagsvandringen for medmenneskelighed print, uddel og videresend til mulige interesserede

Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.