Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør fra åbningen af Barnets Blå Hus - et støttecenter for udsatte børn i Frederikshavn.
Vi mødes med sang og musik og børns beretninger samt taler af generalsekretæren fra Blå Kors, lederen Irene Lerches visioner for Barnet Blå Hus og Frederikshavns borgmesters og Børne og ungdomsudvalgsforkvindes hjertelige velkomst. Barnets Blå hus i Frederikshavn er beliggende ved Bangsbo Frejas klubhus på Vrangbækvej 115, som også lagde rum til det fine indvielsesarrangement. (sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio 23. august 2016)

Dialog er med til indvielse af Barnets Blå Hus i Frederikshavn d. 16. august 2016. Vi hører først Frederikshavns borgmester Birgit Hansen og dernæst sange og spil, Christina Lykke Eriksen, formand for Børne- og Ungdomsudvalget, Christian Bjerre generalsekretær i Blå Kors i Danmark. Og de 3 børn Lærke I, Lærke A. og Aksel læser breve fra børn i Barnets Blå Hus i Aalborg og København om hvordan de oplever den situation de er i. En fællessang og Endelig hører vi Irene Lerche, leder af Barnets Blå hus i Frederikshavn, fortælle engageret om hvad man gerne vil opnå med Barnets Blå hus i Frederikshavn, som altså er beliggende ved Bangsbo Frejas klubhus på Vrangbækvej 155 og som også lagde husrum til det fine indvielsesarrangement

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 16. august 2016. fra indvielsen af Barnets Blå Hus i Frederikshavn med Birgit Hansen, Anna, Christina Lykke, Christian Bjerre, Lærke I, Lærke A og Aksel, samt husets leder Irene Lerche. (29:16)

Klik HER for billede: [pix] FB Borgmester Birgit Hansen indviede
Klik HER for billede: [pix] FB Barnets Blå Hus klædt til åbningshøjtidiligheden
Klik HER for billede: [pix] FB Sang ved Anna Marie Thusgaard og??
Klik HER for billede: [pix] FB Christina Lykke forkvinde for Børne- og Ungdomsudvalget.
Klik HER for billede: [pix] FB Chr. Bjerre, leder af Blå Kors i Danmark
Klik HER for billede: [pix] FB Lærke I, Lærke A og Aksel læser fortællinger fra børn fra Børnenes Blå Hus i AAlborg og København
Klik HER for billede: [pix] FB Irene Lerche, daglig lederaf Børnenes Blå Hus og medarbejderne i rundkreds - lønnede som ulønnede, de der kunne være tilstede..
Klik HER for billede: [pix] FB Musikpædagog Anne Rauff Larsen ved klaveret
Klik HER for billede: [pix] FB Legestue
Klik HER for billede: [pix] FB Mangfoldige Ansigter
Klik HER for billede: [pix] FB - malet af Anna Marie Thusgaard
Klik HER for billede: [pix] FB Tilhørere
Klik HER for billede: [pix] FB Og så fik alle ordet 160816-980-sluppet-løs.JPG
Klik HER for billede: [pix] FB Barnets blå Hus Vrangbækvej 115, Frederikshavn

. Hjemmeside for Barnet Blå Hus i Frederikshavn - med kontaktinformation (under "Om")

Facebookside for Barnets Blå Hus FrederikshavnEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.