Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Diskussion af integrationspolitikken i Frederikshavn kommune.
Dialog bringer her Frederikshavn Lokalradios lydoptagelse af Frederikshavn Byråds behandling af forslag til en opdateret integrationspolitk, som var punkt 11 på byrådsmødet d. 29. juni 2016, - og hvor debatten især centrerede sig om 3 forsinkede ændringsforslag fra Dansk Folkeparti.
(sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio 5. juli 2016)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 29. juni 2016 af Debatten i Frederikshavn Byråd om integrationspolitikken.. (31:31)


Integrationsprogram fra 2013 Men desværre er det der foreligger her på Frederikshavn kommunes hjemmeside ultimo juli 16 så en udgave dateret "Godkendt af Frederikshavn Byråd den 27. november 2013.".
Dialog ser frem til via abonnement på nyhedsbrev om integration i kommunen at modtage opdatering til den aktuelle 2016-udgave?

_Interesserede kan altid høre byrådsmøderne hver 3. onsdag live online på Frederikshavn Lokalradio på frekvenserne:
- i Frederikshavn-Strandby-området på 106,6 MHz (fællesantenne: 94,9 MHz),
- Sæby: 97,4 MHz (fællesantenne: 91,5 MHSkagen fællesantenne 88,2 MHz., Østervrå Antenneforening: 95,65 MHz - Og i øvrige dele af Vendsyssel (Hjørring, Brønderslev mv.) på 103,5 MHz

- eller til enhver tid on demand på Frederikshavn kommunes hjemmeside HER på Frederikshavn kommunes hjemmesideEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.