Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hvorfor vil både fagforeningerne Lo-Vendsyssel og FTF også med opbakning fra brugere af offentlige ydelser demonstrere på torsdag d. 12. maj kl. 17 på Rådhuspladsen?
Det vil Cai Møller formand for LO-Vendsyssel fortælle til Dialog på Frederikshavn Lokalradio. Men først her et citat fra den udsendte pressemeddelelse, og som for interesserede kan læses i sin helhed på Dialogs hjemmeside. "LO Vendsyssel og FTF siger JA og NEJ. Under parolen "JA til tryghed - NEJ til besparelser på velfærden" deltager LO Vendsyssel og de lokale FTF'ere i den landsdækkende aktion den 12. maj arrangeret af den upolitiske græsrodsbevægelse Velfærdsalliancen.dk og tilsluttede foreninger og organisationer. Regeringens såkaldte omprioriteringsbidrag vil - hvis det bliver indført - nedskære det offentlige forbrug med milliarder af kroner. Borgerne risikerer således voldsomme serviceforringelser af den borgernære velfærd på områder som daginstitutioner, skoler og ældreplejen." (sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio d. 10. maj 2016)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 9. maj 2016 med formanden for LO-Vendsyssel Cai Møller også på vegne af FTF og Velfærdsalliancen. (17:16)


Program for demonstrationen ved Frederikshavn Rådhus torsdag d. 12. maj 2016 kl 17-18:

Kl 17.00: velkommen v/Cai Møller (LO Vendsyssel)

Kl 17.10: underholdning v/ Danni Mikkelsen

Kl 17.20: tale v/ Jan B. Sørensen (skolebestyrelsesformand)

Kl 17.25: underholdning v/ Danni Mikkelsen

Kl 17.35: tale v/ Kathja Ryom (nf HMED/SL)

Kl 17.40: underholdning v/ Danni Mikkelsen

Kl 17.50: tale v/Birgit S. Hansen (borgmester)

Kl 17.58: afslutning v/Cai Møller (LO Vendsyssel)


LO-FTF-pressemeddelelse om DEMO d. 12. maj 2016 kl 17 på Rådhuspladsen i Frederikshavn

Foto: Klik HER for billede: [pix] FB Cai Møller LO-Vendsyssel og Lars Busk Hansen, formand for Lærerkreds Nord
Foto: Klik HER for billede: [pix] FB Plakat: Ja til tryghed...


Radioprogrammet "Det røde Felt" på Radio 24-7 med Lars Trier Mogensen mandag d. 9. maj 2016: AFVÆBNET KRITIK med samfudnsforskeren Lars Villig. LO-Vendsyssel har hjemmesiden LO Vendsyssel

Og mailadressen: lo@lo-vendsyssel.dk
Og bor Frilandsvej 111 - 9800 Hjørring - tlf 98 90 04 88

- Og Lærerkreds Nord

Samt landsinitiativet Velfærdsalliance.dk
- der har udsendt plakaten: Klik HER for billede: [pix] FB Ja til tryghed - Nej til miliardbesparelser og Nej til omprioriteringstyveri.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.