Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør bosnisk-danskeren Semso Hodric fortælle til Dialog på Frederikshavn lokalradio. hvorfor han år efter år melder sig til at samle ind til Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtningene i verdens brændpunkter . - Eller nærområder, som folk der aldrig har været der, ynder at kalde områderne, hvor flygtninge må bo årevis i interimistiske lejre på tærskelen til krigsområderne og til stadighed være afhængig af hjælp fra Dansk flygtningehjælp og andre hjælpeorganisationer, der typisk har for lidt at gøre med. Måske så og hørte du skuespiller Jesper Christensen i TVavisen søndag aften d. 25. oktober? Denne usikre situation befordrer så i øjeblikket desperate menneskers flugt i retning af sikrere europæiske områder indenfor EU, som den livsfarlige tur over Middelhavet og EU's visumnægtelse og grænsehegn og grænsebevogtning ikke formår at stoppe. (sendt i FLR-DIALOG d. 27. oktober 2015)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 26. oktober 2015 med bosnisk-frederikshavneren Semso Hodric her forud for Dansk Flygtninghjælps årlige husstandsindsamling søndag d. 8. november 2015 over hele Danmark.

Klik HER for billede: [pix] FB Semso Hodric, der samler ind år efter år til flygtninge fordi han selv har prøvet at stå i situationen og generelt går det jo bedst når vi hjælper hinanden.

Har du som har lyttet nu fået lyst til at følge Semsos eksempel som indsamler på søndag d. 8. november, så kan du melde dig på internetadressen www.flygtning.dk eller ringe til 33735111.
Hvis du ikke har internetadgang så kan du også ringe tilDansk Flygtningehjælps lokale indsamlingskoordinator, i den kommune hvor du bor , hvilket du kan få oplyst på det tidligere omtalt telefonnr 33735111

Hvis du har netadgang finder du navn og telefon og mailadresse til lokalkoordinatoren på hvor skal jeg møde op?.

F. eks er det i Frederikshavn kommune:
Skagen distrikt(gl. kommune) : Kim Hedemark, mail: bandanakim@gmail.com mobil 30283669
Sæby gl. kommune: Jørgen Helledie, mail: j.helledie@gmail.com mobil 51340299

For Frederikshavn distrikt/gl kommune:
Frederikshavn by og sydvest: Arne Nielsen Hansen, post@arnehansen.net 30420818
- eller Anne-Marie Winther mail wintherjon@mail.mira.dk mobil 40325281
NB nyt udleveringssted i De frivilliges Hus, Danmarksgade 12(på hjørnet af Asylgade)

Strandby-Elling-Jerup mv: Henny Rasmussen, henny@capslock.dk telefon 98482163 / 20872163

Fortæl gerne venner og bekendte om husstandsindsamling til verdens flygtninge søndag d. 8. november og måske er der basis for at spørge om de vil med.

Hvis du senere skulle blive forhindret, så meld gerne fra hos din lokale koordinator - eller på telefon 33735111Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.