Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Dialog bringer her en begejstret beretning om den historisk store, 55.000 deltageres velkomstmanifestation d. 12. september 2015 på Christiansborg Slotsplads til de nye flygtninge i og på vej til Danmark - tilføjet et vendelbo-perspektiv. Det er Leif Bork Hansen som havde sendt det flotte program til Dialog som giver et stemningsbillede og referat af demonstrationen , som var en blandt mange andre danske og europæiske Refugee Welcome"-demonstrationer. (sendt i FLR-DIALOG d. 15. september 2015)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 13. september 2015 med Leif Bork Hansen, aktiv i Bedsteforældre for Asyl og selv taler på Refugee Welcome-manifestationen. (12:24)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Samtale med Leif Bork Hansen om flygtningevelkomsten hvor også flygtningeverden, set fra Dialog på Frederikshavn Lokalradio i Vendsyssel, inddrages. (21:05)Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.