Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør her Dialogs optagelse af Dansk Flygtningehjælps Irak-landekoordinator, Sørens, powerpointstøttede foredrag om Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge i NordIrak. Der strømmer flygtninge til det selvstyrede kurdiske område fra både Iraks sunniområder og fra Syriens kurdiske områder som alle er på flugt fra Islamisk Stat i de 2 lande. (sendt i FLR-DIALOG d. 20. oktober 2015)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 8. september 2015 fra Dansk Flygtningehjælps kampagnestartsmøde i Aalborg for indsamlingen til flygtninge i verdens brændpunkter især til syrerne og irakerne og sydsudanesere i nærområderne. (65:47)
Følg gerne samtidigt
billederne fra flygtningelejrene pågrænsen mellem de de arabiske og kurdiske omåder i Irak på den powerpoint, som Søren brugte i sit lysbilledforedrag.

Interesserede kan læse mere information om indsamlingen til Dansk Flygtningehjælps arbejde blandt flygtninge i verdens brændpunkter på flygtning.dk
Og vil så gerne samle ind til verdens flygtninge i nærområderne, så er det nemmest at tilmelde sig på Vi er der
- eller ring på 33735111Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.