Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør om Venligboerne Frederikshavns opstartmøde og de ideer til aktiviteter som blev fremført på mødet der havde samlet hele 46 mennesker fra Frederikshavn kommune. (sendt i FLR-DIALOG d. 28. juli 2015)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 27. juli 2015 med Patricia Thomsem, initiativtager til Venligboerne Frederikshavn. (38:59)


Facebookside for Venligboerne Frederikshavn NB. Da denne Facebookgruppe mest er til brug for medlemmer af Venligboerne Frederikshavn, så kan den kun ses, hvis man er på Facebook. Men Patricia nævner i interviewet, at man arbejder på at få opstartet en almindelig hjemmeside på internettet for Venligboerne Frederikshavn med adgang for alle.
Interesserede i Venligboerne Frederikshavn er også velkomne til at kontakte talskvinden Patricia på mail: camillapatricia@live.dk
- eller evt. på mobil 31355025

Man kan høre Dialog på Frederikshavn Lokalradios optagelse af Mangfoldighedseventen i Hjørring d. 6. juli 2015, hvor Venligboerne Hjørring var en central bidragyder.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.