Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


På lørdag d. 26. juli kl. 14 mødes Venligboerne Frederikshavn på Biblioteket for at diskutere hvilke initiativer, der skal sættes i søen. (sendt i FLR-DIALOG d. 21. juli 2015)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Servicemeddelelse fra Camilla Patricia Høeg, Venligboerne Frederikshavn indlæst af Arne Hansen d. 21. juli 2015.. (2:07)
Her følger servicemeddelelsen i tekst:
På lørdag d. 25. juli kl. 14 mødes Venligboerne Frederikshavn for at diskutere hvilke initiativer, der skal sættes i søen. Til stede vil der være både danskere og tidligere asylansøgere fra eksempelvis Syrien, Sudan og Eritrea, som nu har fået ophold i vores midte. Det er Venligboerne glade for. Bevægelsens ønske er nemlig at bringe mennesker sammen. Kulturforskelle er en gave, og ikke et stridspunkt. Venligboerne startede i Hjørring, da ti lokale borgere satte sig ned for at drøfte, hvordan de bedste muligt kunne byde byens 500 asylansøgere hjerteligt velkommen.

Nu har Venligboerne 50 afdelinger spredt over hele Danmark. Generalsekretær i Dansk Røde Kors, Anders Ladekarl, kalder Venligboerne det bedste, der er sket for integrationen i vores land nogensinde. Og Anders Ladekarl er en mand, vi med glæde deler mening med. Han kan ikke være hos os på lørdag, men medstifter af Venligboerne, Mads Nygaard, har til gengæld lovet, at han møder op. Mødet er åbent for alle interesserede, også folk, der bare er en smule nysgerrige. Venligboerne opererer ikke med kontingenter og generalforsamlinger. Det frivillige arbejde styres 100 procent af lyst. Sådan kommer vi længst! Mødet afholdes på Frederikshavn Bibliotek, Parallelvej 16, Frederikshavn.

De bedste hilsner , Camilla Patricia Høeg Email: camillapatricia@live.dk Mobil 31355025

Her kan man evt. høre reportage fra velbesøgt Mangfoldighedsevent i Hjørring d. 6. juli arrangeret af det spontant opståede netværk "Hjørring for Mangfoldighed - med taler, sang og musik og deltagelse af Venligboerne i Hjørring bl.a med bog og tale af Merete Bonde Pilgaard.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.