Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Om at lykkes at leve med at have diagnosen skizofreni. 25-årige Dennis fortæller om sit udviklingsforløb siden han begyndt at høre stemmer i 8. klasse. Dennis gæsteoptræder som ambassadør for "en af os"-kampagnen for oplysning om psykisk sårbarhed og psykiske sygdomme - og her formidlet af pårørendeforeningen Bedre psykiatri ved Ellen Pagter sammen med Sind og gennem psykologilærer Sonja Skovby. Bagefter stiller psykologieleverne spørgsmål til de En af os-ambasssadørerne der havde haft hhv. angst, depression, selvmordtanker og så anoreksi, og de hører Ellen Pagter fortælle om at være forælder til en ung med skitzofreni. Endelig interviewer Dialog Ellen Pagter om det psykiatriske beandlingssystems udfordringer her i Nordjylland med bl.a mangel på psykiatere og årsager hertil. (sendt i FLR-DIALOG d. 26. maj 2015)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Dennis fortæller psykologielever om at være skitzofren og hvordan han (over)lever som skitzofren. (24:25)

Klik HER for lyd:
[pix] FB En af os-ambasssadører svarer om at have hhv. angst, depression, selvmordtanker og anoreksi og Ellen Pagter omat være forælder til skitzofren. (25:18)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview med Ellen Pagter om det psykiatriske systems udfordringer specielt i Nordjylland. (8:35)

Man kan finde yderligere oplysninger om emnerne og mulighederne for at få besøg af "En af os"-kampagnens ambassadører på En af os-Nordjylland Foroven links til alle regioner og kommuner i Danmark

Bedre Psykiatri Vendsyssel lokalforening hvor man bl.a finder kontaktdata til formanden Ellen-Mrgrethe Pagter, samt oversigter over aktiviteter i bl.a Frederikshavn kommune. Foroven på hjemmesiden er links til alle regioner og kommuner i Danmark.

Facebookgruppe for Bedre Psykiatri Vendsyssels Facebookgruppe

Sind's Frederikshavn-afdeling er del af landsside med alle lokalforeninger.

Frederikshavn Gymnasium og HF-kursus.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.