Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Dialog bringer her oplysninger om asylcentret på Knivholtvej 22 i Frederikshavn med dets alsidige tilbud til borgerne i Frederikshavn kommune om at blive frivillige for beboerne i centret, hvortil man kan tilbyde nogle fine fysiske faciliteter at være det i. Det er frivilligkoordinator Henrik Bo Rasmussen som fortæller herom d. 26. marts 2015 og gerne modtager opkald herom på sin mobil nr 51142033 ( Sendes i FLR-Dialog d. 14. april 2015)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 26. marts 2015 med frivilligkoordinator Henrik Bo Rasmussen, som gerne modtager opkald fra interesserede på sin mobil 51142033. (49:01)


Frivilligkoordinator Henrik Bo Rasmussen på asylcentret på Knivholtvej 22 i Frederikshavn (Nord for AMU-centret) inviterer interesserede borgere til at ringe på mobil 51142033
- eller emaile til hera@vesthimmerland.dk.
Man kan også ringe til netværksmedarbejder på Asylcentret i Frederikshavn, Rene på mobil 23393378.

Har man noget man kan undvære til genbrug for asylsøgerne i vores lokale asyllejr, så kan man bare aflevere det på asylcentrets kontor i åbningstiden på hverdage indtil kl 16 - jf. Henrik Bo Rasmussens omtale heraf.

Dialog på Frederikshavn Lokalradio vil snart bringe et interview med Ann Stouby,leder af asylcentret i Frederikshavn.


Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.