Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør interview med Ulla Sandbæk, folketingskandidat for det nye parti Alternativet og partiets ordfører på asyl- , EU- og udenrigsområdet. ( Sendes i FLR-Dialog d. 3. februar 2015 og nu igen d. 9. juni 2015 i anledning af valget )

Dialog bringer her en genudsendelse af et indslag fra d. 17. januar 2015 med det nye nu opstillingsberettigede parti Alternativets asyl og udenrigspolitiske ordfører Ulla Sandbæk, som også er spidskandidat i København omegns Storkreds. Det skyldes at det nu efter at partiet Alternativet ser ud til at komme ind i Folketinget er blevet et vælgerdemokratisk problem, at partiet endnu ikke internt er blevet enige om en sikkerheds- og udenrigspolitik. Men med den ellers udmærkede begrundelse, at partidemokratiet må have lov at tage sin tid, ja så svigter Alternativet så i stedet de potentielle vælgere, som står og mangler oplysninger om et virkeligt væsentligt politikområde og derfor må forholde sig tøvende til partiet. I denne situation føler Dialog på Frederikshavn Lokalradio det som sin demokratiske opgave, at informere vælgerbefolkningen i videst muligt omfang.

Og da Dialog er så heldig at have et interview med netop udenrigsordføreren Ulla Sandbæk tilbage fra d. 17. januar 2015 liggende på sin hjemmeside www.arnehansen.net/dialog , og i mangel af en mere autoritativ aktuel udtalelse som hele partiet Alternativet lægger navn til, og da heller ingen kandidater har meldt sig, så bringer vi her igen dette 5 måneder gamle interview som Ulla Sandbæk da gav i bedste Alternativet-ånd.

Alternativets udenrigsordfører udtaler sig ikke i interviewet direkte om sin holdning til det snarlige milliardindkøb af kampfly, som for mange udenrigspolitisk interesserede er afgørende for hvor de vil sætte deres stemme. Men Ulla Sandbæk udtrykker sin mening klart om den brug som regering og folketing da for nyligt og aktuelt havde gjort brugt de nuværende udslidte kampfly til. Derfor kan potentielle Alternativet-vælgere måske ved at lytte til Ulla Sandbæks interview blive lidt klogere på hvad det flertal i Alternativet mener, som i sin tid må have betroet udenrigsordføreren sin tillidspost. Og så til interviewet med Ulla Sandbæk tilbage i januar 2015

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 17.01.15 med Ulla Sandbæk, folketingskandidat for Alternativet i Københavns omegn. (37:55)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 17.01.15 med Ulla Sandbæk 2. del - mest om flygtninge og fred. (25:53)

Klik HER for billede: [pix] FB Folketingskandidat Ulla Sandbæk - også aktiv i Bedsteforældre for Asyl

Og Ulla Sandbæks profil som ASYL-, EU- og UDENRIGSORDFØRER for Alternativet og opstillet som Alternativets folketingskandadat i Københavns omegns storkreds.
Her er det også muligt at give sin underskrift digitalt for at hjælpe det nye parti til at blive opstillingsberettiget til folketingsvalget i 2015 - hvis man gerne vil være med til at give vælgerne et alternativ..

Links til udsendelsen her vil også straks blive lagt på Dialogs Facebookside "Dialog på Frederikshavn Lokalradio" og så efterhånden på Aldrig Mere Krig
samt "Arne Nielsen Hansen" og bloggen Kæmp for alt hvad du har kært
Endelig rundsendes linket og omtalen via flygtninge- og freds- mailinglisterne, hvortil interesserede er velkomne til at tilmelde sig på mailadressen post@arnehansen.net.

(Gen)Hør også optagelsen af Jytte Abildstrø-showet i Frederikshavn for det nye parti Alternativet.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.