Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør her en ung engageret kvinde fortælle om "Børnebørn for Asyl"s formål og aktiviteter bl.a. demo d. 17. december kl 17 på Blågaards plads. ( Sendes i FLR-Dialog d. 9. december 2014)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interviewet er optaget d 8. december 2014 med Clara Daverkosen talskvinde for Børnebørn for Asyl. (15:50)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Clara fortæller om demo d. 17. dec. kl 17 på Blågaards Plads. (13:44)
Flyer om Demo d. 17. dec. kl 17 på Blaagaards plads KOM TIL DEMONSTRATION mod asylstramninger - for medmenneskelighed. Bl. a. taler af LEIF BORK HANSEN, ROSA LUX, CARSTEN JENSEN m.fl.

Der er nu blevet oprettet en facebook side, som retter sig direkte mod Turkish Airlines, og herunder et "event" der følger, og kommunikerer detaljer ud om Zekrya & Mostafas sag.
Følg linket Stop-Turkish-Airlines-Deportations eller søg på "Stop Turkish Airlines Deportations" på Facebook.

Klik HER for lyd:
[pix] FB Om at hjælpe asylsøgere i fare set i internationalt perspektiv. (11:21)

Clara fremhæver at Danmark allerede nu HAR FN og en lang række andre internationale organisationer "på nakken" i forhold til den asylpolitik, der allerede føres, og fremtidigt lægges op til skal strammes yderligere! - Her referer Børnebørn for Asyls talskvinde, Clara Daverkosen til en række artikler, som der er links til nogle af her:
FN-organ kritiserer danske asylstramninger
Regeringens asylstramninger får hård juridisk kritik
Biskopper kritiserer asylpolitik

Fotos
Klik HER for billede: [pix] FB Børnebørn For Asyl med banner
Klik HER for billede: [pix] FB Clara taler ved demo foran retten i Hillerød
Klik HER for billede: [pix] FB Børnebørn For Asyl med banner i lufthavnen
Klik HER for billede: [pix] FB Carsten Jensen taler foran retten i Hillerød
Klik HER for billede: [pix] FB Børnebørn For Asyl deltager i demo foran Sandholm/Ellebæk-fængslet

Her på Børnebørn for Asyl's Facebookside www.facebook.com/bbforasyl kan interesserede læse mere om den nye gruppe af unge og og især om deres aktiviteter. Børnebørn for Asyl inviterer nu til en Demonstration mod asylstramninger - for medmenneskelighed d. 17. december kl 17 på Blågaards Plad KBH N Interesserede kan komme i kontakt med "Børnebørn For Asyl" på mailadressen asyltnok@gmail.com

Her følger links til de de grupper som Clara iøvrigt omtaler under interviewet:

- Løs Asylknuden -stramninger er ikke løsningen.

Man kan læse mere om Ingeborg og Jørgen Gimbles organisation eller netværk, Bedsteforældre for Asyl på hjemmesiden www.bedsteforaeldreforasyl.dk
samt på Facebooksiden BedsteforaeldreneForAsyl

- Hus en flygtning.dkhusenflygtning.dk og med Facebookgruppen www.facebook.com/HusEnFlygtning

Det indlæg af Carsten Jensen i Politiken d. 7.12.14, som der refereres til kan læses på behoever-lykke-at-vaere-synonymt-med-selvtilstraekkelighed-for-danskerne
Om Carsten Jensen kan man læse på den uautoriserede Facebookside Carsten-Jensen

Jf Claras oplysning om udsendelse, så har følgende opråb fra Said modtaget d. 7. dec. kl 18:11, (som jeg selv overså), åbenbart ikke båret frugt/været for sent:
"I går aftes d. 6. december kl. 22 blev en familie med 5 børn anholdt i asylcenter Jelling med henblik på udvisning til Afghanistan. Den ene af døtrene er identificeret som en af de piger der tidligere forsøgte kollektivt selvmord sammen med 3 andre piger fra flere forskellige asylcenter. Asylret har fået oplyst at familien befinder sig i en kælder i Kastrup lufthavn sammen med et større antal andre afghanske asylansøgere hvor de afventer en snarlig udvisning. her i aften kl.19.
Asylret vil opfordre alle der kan til, at møde op i lufthavnen og protestere mod den umenneskelige udvisning der også tæller mindreårige børn.
Asylret, Said Parvin"Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.