Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør lydsiden af Jacob Holdts nye lysbilledforedrag: "Om at sige ja - og integrere os med dem vi har fordomme overfor. Om at komme hinanden i møde med ikke-voldelig kommunikation - illustreret igennem eksempler fra USA og Danmark gennem 40 år." - Den 1. del af ialt 3 dele. ( Sendes i FLR-Dialog d. 28. januar 2014)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 23. januar 2014 af Jacob Holdts "Sig ja..." i Sognehuset, Kirkegade 4 i Frederikshavn. Mødeleder er Lise Højholt præst ved Frederikshavn kirke. (93:11)

Klik HER for lyd:
[pix] FB 2.del:Tæt på Ku Klux Klan og opskrift på at undgå dansk racisme overfor muslimer. (71:25)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Hør Jacob Holdt(3) om mødet med voldens onde spiral, med især fædres misrøgt, misbrug og vold, men også om mønsterbrydere gennem kærlighedens mirakler. (47:29)
Fotos af lysBilleder vist under foredragets 1. del:
Klik HER for billede: [pix] FB Om at sige ja - og integrere os med dem vi har fordomme overfor. Jacob Holdts citat fra den muslimske digter Muhammed Rumi, som levede i 1200-tallet: "Hinsides ideerne om rigtigt og forkert er der en mark. Jeg møder dig der."
Klik HER for billede: [pix] FB Om at komme hinanden i møde med ikke-voldelig kommunikation - illustreret igennem eksempler fra USA og Danmark gennem 40 år. Og inden mødet starter:
Klik HER for billede: [pix] FB "Elsker du mennesket" digt af Nis Petersen til læsning i ventetiden.
Klik HER for billede: [pix] FB Mange
Klik HER for billede: [pix] FB møder i god tid
Klik HER for billede: [pix] FB og i alle aldre
Klik HER for billede: [pix] FB - unge
Klik HER for billede: [pix] FB som ældre
Klik HER for billede: [pix] FB må hentes stole
Klik HER for billede: [pix] FB og trængsel
Klik HER for billede: [pix] FB men stole nok
Klik HER for billede: [pix] FB Jakob Holdt fortæller
Klik HER for billede: [pix] FB - og fortæller
Klik HER for billede: [pix] FB Først og fremmest vil jeg elskes og hvis jeg ikke kan blive det... så vil jeg respekteres, hvis ikke så accepteres, hvis ikke så anerkendes...bemærkes...frygtes og hvis heller ikke det så vil jeg hades.
Klik HER for billede: [pix] FB - og så udvikles og overtages negative følelser og selvhad osv nedad skråplanet jf den fotograferede planche man ser..for at ende med at blive voldelig.
Klik HER for billede: [pix] FB OG Jacob signerer sin bog Amreikanske billeder

Fotos af lysbilleder vist under anden del af af Jakob Holdts foredrag:
Klik HER for billede: [pix] FB "Racisme = fordomme + social magt"
Klik HER for billede: [pix] FB "Skal vi lade os blæse omkuld af danskheden og bruge den til at udelukke vore medborgere med?" Min ven Søren Espersen, DF.
Klik HER for billede: [pix] FB "Danmark for danskere" - sammen med Dannebrog båret af tørklædeklædt ditto..

Interesserede kan også læse om forestillingen på Jacob Holdts hjemmesideHER
Da Dialog jo kun bringer lydsiden her, så må interesserede der savner billdedsiden så selv lokalt organisere et besøg af Jacob Holdt. Man kan så booke Jacob Holdt på athenas.dk/fdh_holdtjacob.htm

Man kan også høre følgende tidligere Dialog-optagelser med Jacob Holdt:
Hiz-but-Tahrir er alligevel indenfor pædagogisk rækkevidde. Dialogen mellem Kristiske Muslimer og Hizb-ut-Tahrir bærer frugt. Racismens udvikling i Danmark.
Interview d. 8. april 2008 med Jacob Holdt (ham med Amerikanske Billeder), som fremlægger erfaringer med Hiz-but-Tahrir og racisme. (70:57) HER

Interview d. 25. marts 2006 hvor Jacob Holdt er bedt om at opdatere frederikshavnere om hans opdaterede lysbilledforedrag Amerikanske Billeder. (4:28) HER

Hvordan opleves Jacob Holdts bileder af en frederikshavner med afghansk baggrund. Interview lørdag d. 1. april 2006 med Amin Sharifi (32:02) HER

Jacob Holdt fortæller om Udviklingen i USA contra Danmark mht. racisme, om mediernes koserverende grøftegraver-rolle og om den personlige dialogs nødvendighed for at flytte noget - idet Holdt tager udgangspunkt i medlemmerne i henholdsvis Ku Klux Klan og Dansk Folkeparti. Interview d. 4. marts 2006 med Jacob Holdt forfatteren til Amerikanske Bileder. (43:12) HER


Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.