Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør børn og granvoksne fortæle om deres oplevelser som indsamlere i Frederikshavn for Dansk Flygtningehjælps arbejde for flytningninge i verdens brændpunkter.Og endelig får vi det gode indsamlingsresultatet. ( Sendes i FLR-Dialog d. 12.november 2013)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interviews d. 10. november med 9-årige Isabel og forældrene Azam og Christian Stavad, Ida Skov, Jørgen Jensen samt 7-årige Lærke og Anne Marie Thusgaard. (17:05)


Fotos fra indsamler og venligt stillet til rådighed:
Klik HER for billede: [pix] FB Indsamleren Anine på 4 år med sin hund Frida.
Klik HER for billede: [pix] FB En indsamlerfamilie som også bidrog til at ringeindsamlere

Følgende pressemeddelelse er blvet senddt til Nordjyske og Kanal Frederikshavn:
VEd husstandsindsamlingen til Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge i verdens brændpunkter blev der i den gamle Frederikshavn kommune ialt indsamlet 83053,41 kr af 90 indsamlere incl børn der var med til at bære bøssen og ringe på

Det er hele 22.000 kr mere end i 2012 og 15.000 mere end i 2011. Det er meget glædeligt at udviklingen nu er vendt især takket være de mange trofaste indsamlere, men og de mange nye som det lykkedes Kandidterne at ringe ind fortæller Arne Hansen, som også med de andre koordinatorer glæder sig til at se alle indsamlerne igen til næste år, som er søndag d. 9. november. Og hvor personalet i Danske Bank allerede har inviteret os til at få bøsserne talt op.