Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Byrådskandiater ringede indsamlere til at samle ind til Dansk Flygtningehjælps arbejde for verdens flygtninge søndag d. 10. november. I 2013 går de indsamlede penge især til syriske, congolesiske, sydsudanske og burmesiske flygtninge. Der er stadig brug for flere indsamlere. ( Sendes i FLR-Dialog d. 29. oktober 2013)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interviews d. 27. oktober 2013 med de engagerede ringere Lisbeth Erlandsen V, Mohammad Daneshou F, Steen Jensen A samt Christian Stavad og Kasper Bagnkop begge B og som alle håber på at blive valgt til byrådet i Frederikshavn d. 19. november. (10:36)

Fotos
Klik HER for billede: [pix] FB Christian Stavad, Mohammad Daneshou, Lisbeth Erlandsen, Kasper Bagnkop og Steen Jensen.
Klik HER for billede: [pix] FB - og her i fuldt sving med at ringe indsamlere.
Klik HER for billede: [pix] FB Lisbeth Kjelberg Erlandsen ringer for Venstre
Klik HER for billede: [pix] FB - og Mohammad Daneshou, SF
Klik HER for billede: [pix] FB - Kasper Bagnkop, Radikale
Klik HER for billede: [pix] FB - Steen Jensen, Socialdemokraterne.
Klik HER for billede: [pix] FB Samt Christian Stavad, Radikale.

Og så pressemeddelelsen til Nordjyske og Kanal Frederikshavn:
5 Byrådskandidater ringede indsamlere.
Kandidater ringer indsamlere-arrangementet i Frederikshavn gav foreløbigt 20 nye indsamlere til at stemme dørklokker ved husstandsindsamlingen søndag d. 10. november for Dansk Flygtningehjælps arbejde i bl.a. Syrien, Congo, Sydsudan og Myanmar. Det var en tiltrængt hjælp for koordinatorerne i Frederikshavn kommune, som de er meget glade for. Der var en hyggelig stemning hvor kandidater fra de konkurrerende partier arbejdede sammen for et fælles mål. De engagerede ringere var Lisbeth Erlandsen V, Mohammad Daneshou F, Steen Jensen A samt Christian Stavad og Kasper Bagnkop begge B. Også en tak til Peter Lynge, AOFs sprogcenter for gæstfriheden, skriver Arne Hansen, som opfordrer friske folk i Frederikshavn kommune til at melde sig som indsamlere på www.flygtning.dk- samtidig med en efterlysning af en koordinator for Skagen by?


Og så til selve indsamlingen i Frederikshavn kommune søndag d. 10. november til Dansk Flygtningehjælps arbejde for verdens flygtninge:

Alle borgere i hele Frederikshavn kommune og Danmark iøvrigt er hjertensvelkomne til straks at melde sig på Dansk Flygtningehjælps hjemmeside www.flygtning.dk, hvor man så klikker på "bliv indsamler" eller ringer på 3373 5111.

Og for alle de lokale koordinatorer vil det være en kærkommen hjælp at du selv straks tilmelder dig på www.flygtning.dk - eller hos din lokale koordinator (Se igen www.flygtning.dk for at finde navn og kontaktdata på personen.)

For Frederikshavn distriks vedkommende(Frederikshavn kommune inden kommunesammenlægningen) så udleveres indsamlingsbøsser og ruter mellem kl 10 og kl 12 søndag d. 10. november i Maskinhallen, der har postadressen Skolegade 8, 9900 Frederikshavn - og afleveres og optælles i Danske Bank, Danmarksgade 70, 9900 Frederikshavn mellem kl 13 og 16 (indgang fra P-pladsen Tordenskjoldsgade).

Med venlig hilsen Arne Hansen Lokalkoordinator i Frederikshavn distrikt (eksklusive Strandby, som ligger i Henny Rasmussens gode hænder)
Mobil 30420818 eller Tlf.98425542
E-mail: post@arnehansen.net - - spørgsmål er velkomne.

I Strandby-området hentes bøssen dog hos Strandby-koordinatoren Henny Rasmussen, Nørrevej 28, 9970 Strandby,
henny@capslock.dk
,
mobil 2087 2163 og fastnet 98482163

I Sæby udleveres på Godthåbsvej 15, 9300 Sæby mellem kl. 10:00 - 11:30 hos koordinator Birthe henriksen famhenriksen@mail.dk, mobil 50507423 og fastnet 98467423

I Ålbæk udleveres på Mølleparken 14, 9982 Ålbæk mellem kl. 10:00 - 12:00 hos koordinator Tina Kjelberg tjkjellberg@gmail.com, mobil 60197163

NB Desværre mangler der stadig en indsamlingskoordinator i Skagen distrikt - så evt. interesserede og andre med ideer herom er meget meget velkomne til at ringe til Dansk Flygtningehjælps centrale koordinator for Nord- og midtjylland, Anne Harboe Sørensen på telefon 3373 5162 eller maile til anne.harbo.sorensen@drc.dk

Hør gerne Dansk Flygtningehjælps nyligt hjemvendte landechef i Syrien, Charlotte Kjørup, fortælle til Dialog om arbejde blandt krigsflygtninge i Syrien HER - og ellers finder man mere på www.flygtning.dk