Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør om Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge i Syrien. - I relation hertil organiserer Dansk flygtningehjælp sin årlige landsindsamling søndag d. 10. november, hvortil der er brug for frivillige til at være indsamlere. ( Sendes i FLR-Dialog d. 17. september 2013)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 6. september 2013 af foredrag af den nys hjemvendte landechef i Syrien, Charlotte Kjørup. (37:53)


Dansk Flygtningehjælps landsindsamling satser på at skaffe indsamlere nok til at alle husstande i Danmark kan få besøg søndag d. 10 november for at bede den enkelte dansker om at give en skærv til de nødlidende flygtninge fra især Syrien, Congo, Sydsudan og Myanmar..

Tilmeld dig gerne som indsamler på www.flygtning.dk - eller gå straks lige til sagen HER. Eller her i stedet finde frem til den lokale indsamlingskoordinator og tilmelde sig der. På hjemmesiden kan man også læse mere om indsamlingen. Endelig kan man melde sig som indsmler centralt hos Dansk Flygtningehjælp på tlf 33735111. Og gerne i god tid inden indsamlingsdgen søndag d. 10. novembeer.

Bor du i den gamle Frederikshavn kommune er du også velkommen til at melde dig til lokalkordinator Arne Hansen på tlf 30420818 eller mail post@arnehansen.net med navn, adresse, mobil/fastnettlf, mail og fødselsdato.