Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør Dorte Kolding fortælle om borgerløn også kaldet basisindkomst, som nu debatteres ude i Europa og over resten af verden. Basisindkomst er en grundydelse, der gives til alle mennesker... ( Sendes i FLR-Dialog d. 25. februar 2014)

Basisindkomst er en grundydelse, der gives til alle mennesker i et givet samfund. Basisindkomsten gives uden betingelser til alle individer så alle mennesker har noget at leve for.
Klik på den gule bjælke her nedenfor og hør optagelsen fra Livøferielejren d. 30. juli 2013 med Dorte Koldings oplæg, som hurtigt udvikler sig til en livlig og givende dialog med de mange interesserede deltagere på SFOFs sommerferielejr:

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 30. juli 2013 af dialogmøde med oplæg af Dorte Kolding med livlig og givende dialog med deltagere på SFOFs sommerferielejr på Livø. (66:24)

Klik HER for billede: [pix] FB Dorte Kolding - på Livøferie dagen efter mødet


Klik HER for billede: [pix] FB Dorte Kolding debatterer med Lisbeth Bech Poulsen sikkert ubetinget basisindkomst.

Underskriftsindsamling henvendt til EU-kommissionen for at få forskning i basisindkomst på EU-dagsordenen.

Den danske hjemmeside for ubetinget basisindkomst (tidligere kaldet borgerløn) www.basisindkomst.dk

- samt facebooksiderne:
UbetingetBasisindkomst
og debatforummet BIEN.Danmark

Disse sidstnævnte hjemmesider er oprettet af foreningen BIEN Danmark, det organisatoriske udtryk for Borgerlønsbevægelsen i Danmark.

SFOFs Livøferie, hvor Dorte Koldings spontane møde fandt sted, kan man læse mere om HER - og hvor interesserede også kan læse om 2014-programmet, som lige er udkommet.


Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.