Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør AFVISTE AFGHANSKE DRENGES ASYL-RAP - fra RK-asylcentret i JELLING opført på Et Anstændigt Danmarks og Bedsteforældre for Asyls møde på Brandbjerg Højskole. ( Sendes i FLR-Dialog d. 23. oktober 2012)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse d. 15. september 2012 med Razai Husein, Hossein Faryad, Mehran og Habib om og med deres musikvideoer "Hvorfor", "Et land har mange stjerner", og "Mr president" og med intro af lærer Jens Kynde, Røde Kors-skolen i Jellinge. (33:38)


Lyt gerne også til de asylsøgende afghanske drenges originale tekstede musikvideoer via www.arnehansen.net/121023Asylrap-tekst.htm (Disse You-tube-links her kan også bruges som alternativ til videooptgelser fra Brandbjerg Højskole her nedenfor)
- Og via samme link HER kan man også læse en oversigt over indholdet i lydoptagelsen fra Et Anstaændigt Danmarks og Bedsteforældre for Asyls stormøde på Brandbjerg Højskole mm.

Fotos og videoer fra de afviste de asylsøgende men afviste afghanske drenges optræden:
Klik HER for billede: [pix] FB Razai og Jens Kynde på hovedet i "maskinrummet"
Klik HER for video:
[pix] FB VIDEO: Razai Husein synger til sin video "Hvorfor?" Brug f.eks Windows mediaplayer (tager lidt tid at åbne, og kan blive nødvendigt at gemme videofilen på sin egen computer for at kunne afspille, desværre)
Klik HER for video:
[pix] FB VIDEO:"Et land har mange stjerner" Her synger Hossein Faryad live om sine tanker og om Afghanistan (gem gerne først)
Klik HER for billede: [pix] FB "Mr President" forberedes
Klik HER for billede: [pix] FB Og så er Hossein Faryad, Mehran og Habib igang.
Klik HER for billede: [pix] FB med deres live-optræden

Besked om evt. fejl mv modtages gerne på post@arnehansen.net

Og generelt beklages den af og til dårlige lydkvalitet grundet optagelse fra luften, baggrundsstøj samt videoerne i mono.

Og så lige links til arrangørernes hjemmesider: Et Anstændigt Danmark www.anstaendigt.dk

Bedsteforældre for Asyl www.bedsteforaeldreforasyl.dk

- samt Et Anstændigt Danmark's Facebookside Et Anstændigt Danmark hvorfra der som nævnt allerede er linket til de afviste afghanske asylsøgende drenges videoer (af Jacob Olesen).

- og Bedsteforældre For Asyl's Facebookside Bedsteforældre For Asyl

ER man interesseret i evt. at høre de øvrige radio-indslag som FLR-Dialog har produceret fra Et Anstændigt Danmark's og Bedsteforældre For Asyl's stormøde på Brandbjerg højskole d. 14-15. september 2012, så skal man bare gå ind på www.arnehansen.net/dialog og søge på "Brandbjerg 2012"