Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hvorfor skulle det være tåbeligt at ansætte vagter på sygehuses psykiatriske afdelinger spørger vi en fagkvinde og regionsrådsmedlem om? ( Sendes i FLR-Dialog d. 27. marts 2011)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 24. marts 2012 med Lene Linnemann som arbejder indenfor socialpsykiatrien og er medlem af Region Nord forretningsudvalg valgt af SF. (16:12)


Lene Linnemanns omtalte læserbrev kan læses HER

Klik HER for billede: [pix] FB Foto med Lene Linnemann

Man kan læse mere om psykiatrien i Region Nord på www.psykiatri.rn.dk - med link til "En af os"

Og den omtalte optagelse fra startskuddet til Region Nords afstigmatiseringskampagnen "En af os" kan høres HER på FLR-DIALOGS hjemmeside.

Lene Linnemanns profil på Facebook www.facebook.com/lene.linnemann og for andre dødelige er det så muligt at bruge mailadressen lenelinnemann@hotmail.com

Om Ikkevoldelig Kommunikation, som man kan bestille en DVD-film om, og med det tilhørende hefte, om hvad Ikkevoldelig Kommunikation er, og hvordan man lærer at bruge IVK på Ikkevoldelig kommunikation. Det er Interview med Kirsten Kristensen, certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation, Det såkaldte girafsprog. Man kan også læse om rekvirering af gratis DVD og hefte hos Aldrig Mere Krig.