Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Præsteinitiativets taler ved Luk Lejrens demonstration for åbning af Sandholm og andre Røde Kors-udvisningslejre fortæller om talen og oplevelsen deltager ( Sendes i FLR-Dialog d. 28. oktober 2008)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 27. oktober 2008 med Bodil Hindsholm Hansen, Mariager fra præsteinitiativet.


Interview d. 27. Oktober med Bodil Hindsholm Hansen, Mariager fra præsteinitiativet og som fortæller hvad hun sagde d. 25. Oktober til de ca 1500 forsamlede fra mange flygtningevennegrupper fra hele Danmark ved den ikkevoldelige demonstration, som Luk Lejren på initiativ af mange flygtningevenner arrangerede.
Bodil Hansen påpegede det forkastelige i at nogle partier regerede ved brug af at sprede frygt i befolkningen. Bodil Hindsholm giver også sit indtryk af en veldiciplineret og kærlig demonstration som ikke lod sig provokere af den negative foromtale fra Røde Kors-chef Jørgen Chemnitz side eller fra det store politiopbud med tåregas de mødte og som også blev brugt mod den store del af demonstrationen som ikke deltog i den ikkevoldelige symbolske klippehegn-aktion der skulle åbne for en human behandling af de asylsøgerne inklusive børnefamilier, der er blevet yderligere traumatiseret af at sidde mange år i uvished med frygt for at blive udvist til forfølgelse.

Et efterfølgende læserbrev fra Bodil Hindsholm Hansen med påpegning af at når Dansk Folkeparti vil "forsvare de kristne danske værdier", Så må partiet også selv bygge på de samme værdier kan læses HER.