Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Om tamilers demo lørdag d. 4. okt. kl. 11 på Kongens Nytorv i København for frigivelse af hjælpeorganisationen TROs indsamlede penge i Danmark til brug for akut hjælp til 250.000 flygtninge og for at råbe verden op for at lægge pres på den Sri Lankanske regering..( FLR-Dialog tirsdag d. 30. september 2008)Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview. 28. september 20O8 med Santhos Manokaran, kasserer i den danske afdeling af tamilernes hjælpeorganisation, TRO. (33:07)


Pressemeddelelse d. 29.9.08 fra post@tamilvoice.dk:

"Hjælp! - Eller lad os hjælpe!" - demonstration
Deltag i TRO Danmarks demonstration d. 4. Oktober kl.11.00 på Kongens Nytorv i København
og vis din sympati for de efterladte flygtninge på Sri Lanka. Der vil arrangeres busser fra flere af Danmarks områder.
Situationen for flygtningene på Sri Lanka er yderst kritisk på nuværende tidspunkt. Flygtninge antallet overstiger antallet af fordrevne som var under Tsunami katastrofen tilbage i december 2004. Tallet er oppe omkring 250.000 mennesker, og på dette tidspunkt har internationale NGO'er inkl. FN valgt at forlade disse mennesker i nød. Dette er grundet den Sri Lankanske regerings optrappede angreb mod de Tamilske område.
Derfor knap en kvart million mennesker uden international humanitær støtte. De eneste organisationer der står for nødhjælpen nu, er de nationale, hvoraf TRO Sri Lanka er den største.

TRO Danmark er blevet forhindret i at hjælpe, grundet en urimelig frysning af vores konti. Derfor anmoder vi alle om at deltage i demonstrationen, med titlen: "Hjælp! - Eller lad os hjælpe!". Hvis det internationale samfund ikke kan hjælpe, så lad i det mindste de tamilske NGO'er hjælpe med den humanitære støtte som de er i stand til.

Man kan læse mere på TRO, Tamil Rehabilitation Organisations hjemmeside www.troonline.dk

Man kan høre tidligere indslag om TRO og borgerkrigen på Sri Lanka HER

Og HER kan man høre om de frederikshavnske tamilers indsamling til TROs hjælpearbejde for tsunami-ramte i det nordlige og østlige Sri Lanka i januar 2005

Og om HER TROs, Den Tamilske Rehabiliteringsorganisations arbejde i det nordlige og østlige Sri Lanka (i forbindelse med indsamlingen i Frederikshavn)

HER information om om Indsamling til katastroferamte på Sri Lanka på tamilsk initiativ.(2. januar 2005)