Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Høring om Danmarks behandling af asylbørn - 12. del: Opsamlende konklusion og perspektiv. ( Sendes i FLR-Dialog d. 13. novembr 2007)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse af resume af Per Schultz Jørgensen, perspektiver ved Mogens Fischermann, Knud Vilby, Bente Rich og Hardy Hansen, som fik det sidste ord. (24:02)


Klik HER for billede: [pix] FB Per Schultz Jørgensen

Klik HER for billede: [pix] FB Bente Rich

Den undersøgelsesrapport "Børnepsykiatrisk-børnepsykologisk undersøgelse af 6 asylbørn" som Lene Lier har været med til at lave og som hun fremlægger på lydfilen kan man læse på www.arnehansen.net/071027boernepsykia-psykolund.af6asylboern.pdf

Københavnerresolutionen vedr. Danmarks overholdelse af FN's børnekonvention", som blev udfærdiget af delegater og underskrevet af deltagere på konferencen kan læses HER

Udtalelse fra deltagerne i "Høringen om Danmarks behandling af asylbørn 27.10.07":Asylbørnene i de danske asylcentre har krav på permanent tryghed og ikke blot midlertidig opholdstilladelse eller ret til udflytning fra centrene kan læses HER.

De øvrige 11 foregående indslag fra Høringen om Danmarks behandling af asylbørn kan aflyttes på www.arnehansen.net/dialog/flygtninge Man søger blot på " 27. oktober 200"

Desuden kan man læse mere skriftligt materiale fra høringen under www.arnehansen.net/index2.htm#2 - og så søge på "27.10.07".

Konference-Referat af Amila JAsarevic:"Asylbørn er hele Danmarks børn", kan læses HER